Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 16:49   #3489
fasolinno
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

serek wiejski ze słodzikiem i cynamonem + garść otrębów = pyszny deser , mniam

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Lorenai Pokaż wiadomość
IV
Hej lasencje! Widzę, że świetnie wam idzie, skończył się czas zastojów.

No tak, z papierosem jest chyba łatwiej, bo nie jest niezbędny do życia (niektórzy co prawda by zaprzeczyli), a jedzenie jest. Nieważne, że słodkie, nadaje się do jedzenia=konieczne do życia, nie da się iść na odwyk od jedzenia. Kupić batonik i go nie zjeść - to dopiero ćwiczenie silnej woli.
dla ciekawych : batonik nadal oczekuje w szufladzie, dokupiłam dziś bułke francuską i wilekiego pączka , trochę dla męża ,............. a trochę może dla mnei , jutro uczta to cos chapnę

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

no nie mogę BOSKI ten wiesniak z cynamonem na słodko , wzięłam się już za drugiego, lepszy jest niz serek homo, o gloria !!!!!!!!!!! czemu ja o tym wczesniej nie widziałam tylko teraz przy końcu mnie oświeciło, a mogłam mieć tyle cudnych popołudniowych podżerek

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

no koniecznie spróbujcie !!!!!!!!!!!!!!! :brzyda l:

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

mogłabym go tak jeśc bez końca, prawie tak pyszny jak nutelka

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
II
Olcia-no niestety w Opolu nie ma w Tesco Piórka, zresztą w Krk również nie dostałam go w tym markecie.Ale....za to jednak Alma ma dowózkę on line zakupiłam właśnie 3 zgrzewki H20 mojej ulubionej oraz pół kg Piórka- ja nie kupuję w plastrach od pewnego czasu bo faktycznie okropnie się skleja. Do tego zakupiłam cycki z kuraka bo są na promo po 13zł z groszami czyli lux . Dostawa dziś za darmo ,jestem zadowolona Teraz leczo już dochodzi na patelni, niestety nie dorobiłam się dużego gara bo już finansów brak co by go w nim wykonać ,więc improwizuję na dużej patelni, oczywiście znowu sypnęłam za dużo pieprzu ale wyszło dobre.A zaraz biorę się za ciasto marchewkowe. Jak usłyszycie ,gdziekolwiek jesteście porozsiewane po Polsce taki wielki huk- znaczy że w Opolu wysadziłam mieszkanie w powietrze- bo będę testowała piekarnikOby się obyło bez niespodzianek.

A poza tym pozwiedzałam z koleżanką już dziś tak:Tesco, Netto,(znowu to przeklęto mleko w proszku za dobrą cenę nabyłam w ilości 3 sztuk) Biedrę i Castoramę.... nogi mi do d..y wchodzą ale lodówka pęka w szwach + dojdzie zamówienie z Almy, no, do piątku muszę liczyć grosiki bo dopiero wtedy matki boskiej pieniężnej a ja zostałam z 70zł przy tyłku
Milenka tos nakupowała, zazdroszczę pelnej lodówy, wydawalo mi się że moja też nieźle zaopatrzona ale się kręce koło niej ciągle i jakoś się przerzedziło mocno, a tobie już dowożą nieźle ! szkoda ze nie mogę zamówić dukanowej pizzy na telefon albo innej potrawy bo mi się pichcić nie chce a głód mnie jakiś straszny złapał , co by tu jeszcze wciągnąć ........... ?

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

no i od marca pięknie się trzymasz, co za konsekwencja ! gratki ! oby na fazie 3 też tak było , no i nie idź moim przykładem,

nawet myślałam ostatnio o tobie że jak ci jest tak ciezko te ostatnie kg zrzucić , to może ci być równie trudno utrzymac , cośw tym jest ze waga testowa jest niby własciwa a ta poniżej to tylko na krótko , choć może się mylę

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

patrykasia_76 podejście wszystko albo nic , bardzo słuzne - i jeszcze nie dawno sama tak myślałam, no i ze dziewczyny jakies niezdecydowane bo chudnąć chcą a podjadają - znaczy że same nie widzą co chcą ale z czasem coraz cieżej, obyś wytrwla do końca w swoim niegrzeszniu
fasolinno jest offline Zgłoś do moderatora