Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 16:41   #2214
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
Ja tam poprałam wczoraj wszystkie ubranka i poprasowąłam dzisiaj poukładłam w szufladach i przeciez mi sie nie zkaurzy:P bo niby jak? to nie ksiazki trzymane na połkach;p tylko w szufladach czy szafkach wasze ciuchy tez sie kurza w szafkach i przed uzyciem sobie pierzecie bo sie zkaurzyły w szafce? no bez przesady mi sie tam nigdy nic w szafce zadnej nie zakurzyło, bo przeciez kurz tam nie wlzie
ja tam uz mam pranko i prsowanko z głowy jeszcze zostało mi kilka ubranek takich ciemnych co nie wiem z czym włozyc i upioreje recznie no i jeszcze musze reczniki , kocyki i pieluchy poprac, ale to pozniej bo pieluch jeszcze nie mam, poasieli jeszcze nie mam. Pierz to dekajka na co bedziesz czekac na brzydka pogode, u mnie wczoraj było ładniutkie sloneczko wiec wszystko poprałam i wyschło szybko
Piore piore
Juz sie 3 pralka pierze .. cale mieszkanie zawalone malymi ciuszkami .. Do tego popralam tetry , kocyki , reczniki , kombinezon, przescieradla i ochraniacz na szczebelki ( siostra dzisiaj przywiozla ) i zastanawiam sie jeszcze co z bujaczkiem i fotelikiem samochodowym .. jak to wyprac ??? i czy koniecznie trzeba ( dodam ze mam je od siostry po jej synku )

Wlasnie sie dowiedzialam ze moja druga siostra ( ta co ma juz synka ) wprowadza sie od piatku do kawalerki na tym samym osiedlu pare blokow dalej .. A ta mlodsza co jest w ciazy mieszka teraz ze mna .. wiec wszystkie 3 bedziemy razem .. i za pol roku wszystkie 3 bedziemy chodzic z dzieciakmi na spacerki ..

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Trzymam za Madzie zeby maly nie napieral i mogla wyjsc do domku ..

A Weroniczka ma przeciez dosyc dluga ta szyjke .. Ja mam 37 mm i gin mowil ze bardzo ladna .. ze jak jest 2 cm i mniej to trzeba sie martwic ..
ehh .. wyobrazam sobie jak musi za Gabi tesknic ..

Buziaki dla dziewczyn

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora