Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię STYCZEŃ - Bobbi Brown, Estee Lauder, Bourjois, zapachy, włosy, pielęgnacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 18:11   #194
dolce&gabbana
Zadomowienie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
Dot.: STYCZEŃ - Bobbi Brown, Estee Lauder, Bourjois, zapachy, włosy, pielęgnacja

Hej! Wymienię to, co mi się spodobało:

-Essence, Colour & Go, 76, Hard to resist (ciemny granat z shimmerem), użyty raz
-Miss Sporty, Clubbing Colour, nr 404 (buraczkowy, shimmer) - 90%-Mgiełka Avon, fiołek & liczi, jest 97%, czasem psikam nią pościel, więc może nieco ubyć
-Oriflame, Power Shine, kolor Raspberry Sorbet - malina z drobinkami - z wymianki, zostały 2/3
-Acerin, krem do pękających stóp z olejkiem lawendowym, zostało do testów na kilka użyć

Może chciałabyś jeszcze cień essence mystic purple Będę go dokładać niedługo, tylko że jest wyjęty z opakowania, w formie samego wkładu, który trzyma się samodzielnie w palecie magnetycznej.

Co z wyżej wymienionych oddałabyś za to, co Cię u mnie interesuje?

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Mystic purple jest z serii holograficznej, która była dostępna w regularnej ofercie (był on i mystic lemon), jest jasny, nawet bardzo. To taki, hmm jasny szaro-biały z połyskiem na fiolet. Ciężko mi go opisać, zerknij Tutaj, sama nie cyknę fotki, bo nie mam kabla do komputera w tej chwili.
Używałam go parę razy, zużycie nie jest duże.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Ok, w takim razie wymieniamy się: błyszczyk berry me, 2 wypiekane cienie essense za lakier essence i miss sporty, mgiełkę avon i pomadkę oriflame.

Piszę już PW.

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując