2012-09-22, 15:50
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX
dzisiaj wybralam sie do Kingston, fajnie, bo w jedna str podwiozl mnie host ^^ Primark tam jest zdecydowanie lepszy, w Londynie to jedna wielka dzungla 
ale w TopShopie czy River Island nic mnie nie ujelo... dziwne, bo zawsze jak ogladalam ciuchy na necie, to mowie, noo oczywiscie, fajne a u mnie w miescie nie ma tych sklepoww pl, a teraz jak jestem i mam okazje to mi sie wiekszosc nie podoba, albo ceny z kosmosu ( chyba tu wiekszy problem, ze po prostu nie ma kasy na to ;] ) ...
dzisiaj przeczytalam artykul, ze w PL ceny znow ida w gore, paliwo, chleb, mieso, mleko, takze fajnie, fajnie 
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------
Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4
Hej!
Wrocilam z urlopu z rodzinką. Tak jak w Sexteen, tak na Albarelli i w Wolkenstein mielismy naprawde dobra pogodę  Bylo bardzo fajnie
i pochwalę się, że od ponad tygodnia jestem już narzeczoną!  Bardzo się cieszę!!!
Pozdrawiam Was i milego weekendu życzę!
U nas jutro zaczyna się Oktoberfest ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) 
|
gratulacje ! 
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
To gratuluje. 
Ja noszę pierścionek od ponad miesiąca.
Dzisiaj cały dzień byłam z dziećmi i, jak jadłyśmy już kolację to tak miło mi było z nimi, jak by to były moje.  Ale zmęczona jestem. Dobrze, że jutro weekend.
|
pozazdroscic laseczki !
|
|
|