Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avene, Antirougeurs Fort - następca Dirosealu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 15:51   #12
201604131205
Konto usunięte

Dot.: Avene, Antirougeurs Fort - następca Dirosealu

Cytat:
Napisane przez Ja4000 Pokaż wiadomość
Ten antirougeurs fort jest ok, zapach ma brzydki jakiś taki, troszkę jet zółtawy ale jeśli chodzi o zaczerwienienia to robi swoją robotę, mimo że nie jestem jakoś w pełni zadowolona, co do cieni pod oczami to 3 tyg nakładam pod oczy bo też czytałam ta recenzję i nic z tego, nawet jakoś mi tak uwidocznił cienie - bo mi rodzina zwraca na to uwagę, a nigdy wcześniej tego nie robili. Ale ogólnie przyjemny w aplikacji, choć co do efektów to wg mnie bez cudów. ale na każdego dział trochę inaczej
Właściwie mogłabym to samo napisać, chociaż jeszcze za krótko stosuję żeby móc się spodziewać powalających efektów. Zapach rzeczywiście jest okropny, nawet jak na bez-zapachowy kosmetyk apteczny. A co do działania to jak na razie szału brak; i też go nakłądam pod oczy, z prozaicznej przyczyny, że nie chce mi się kupować i stosować kolejnego kremu na twarz.... na strefe T idzie triacneal, na policzki, skrzydelka nosa i pod oczy antirougeurs.
Z tym, że na opakowaniu sugerują używanie w dzień, ja stosuję na noc. Mimo kremowej, tłustawej konsystencji moją skórę zbyt słabo nawilża. Będę musiała wprowadzić jakiś dodatkowy nawilżacz na wierz.
A na dzień użyłam raz i z kolei mam wrażenie , że zbyt wolno się wchlania i powoduje swiecenie... no gdzie ja na to jeszcze filtr nalożę... nie da rady. Także używam na noc, chociaż może jeszcze z tym pokombinuję, bo na razie trudno mi opanować ten krem.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując