Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *Wrzesień* Pielęgnacja i kolorówka
Cytat:
Napisane przez delfix10
znajdziesz coś u mnie?podoba mi się kilka rzeczy
* L'biotica, Maska z proteinami mlecznymi 250ml - została połowa
* Toni & guy, Sól morska w sprayu do stylizacji włosów 75ml (mniejsza) - użyta dwa razy, prawie cała buteleczka
* Dermaglin, Bio maseczka do skóry głowy z zieloną glinką, kuracja przeciw przetłuszczaniu się włosów 70g - została więcej niż połowa
|
Cytat:
Napisane przez xxxzwyklaxxx
cos u mnie Za ; pedzelek, maske i odzywke ?
|
Cytat:
Napisane przez krolowa zurawin
hej  znajdziesz coś u mnie za :
-pędzelek do cieni Ecotools
-Maskę do włosów z proteinami mlecznymi
-hydrolat z róży
|
[1=d6978deb5c3032b3b10de7c d2e0cee7b8d179604_5d6c4d7 2078d3;36683905]coś u mnie??
spodobało mi się:
*Orion Pharma, Humektan 30g - użyty dwa razy, brak papierowego kartonika
*Toni & guy, Sól morska w sprayu do stylizacji włosów 75ml (mniejsza) - użyta dwa razy, prawie cała buteleczka
*L'biotica, Maska z proteinami mlecznymi 250ml - została połowa[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez aganiolek
Coś u mnie za:
Dermaglin, Bio maseczka do skóry głowy z zieloną glinką, kuracja przeciw przetłuszczaniu się włosów 70g - została więcej niż połowa
L'biotica, Maska z proteinami mlecznymi 250ml - została połowa ?
|
Cytat:
Napisane przez smerrfetka
coś za maske biowax i hydrolat?
|
Cytat:
Napisane przez _cup of tea_
coś u mnie za L'biotica, Maska z proteinami mlecznymi 250ml - została połowa?
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;36691323]Coś u mnie za tusz Collosal?[/QUOTE]
Bardzo dziękuję Wam za zainteresowanie, ale niestety tym razem nic u Was nie znalazłam 
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------
Cytat:
Napisane przez smieszka250
Podobają mi się maseczki biovax i i dermaglin i pędzelek 
|
Ooooo wspaniale . Chciałabym zrezygnować u Ciebie z różu Paese i zaproponować wymianę mojego Biovaxu i pędzelka za Twój cień w kremie z Essence i pomadkę Essence. Co myślisz?
Cytat:
Napisane przez Audacieux
znajdziesz u mnie coś za maskę biovwax i pędzelek ecotools ?
|
Wpadł mi w oko regenerujący krem do rzęs, ale o masce i pędzelku rozmawiam z inną użytkowniczką. Gdyby coś się zmieniło, będę pisać . Może spodoba Ci się coś z dzisiejszej dokładki?
Cytat:
Napisane przez Carola16
coś za :
Dermaglin, Bio maseczka do skóry głowy z zieloną glinką, kuracja przeciw przetłuszczaniu się włosów 70g - została więcej niż połowa
L'biotica, Maska z proteinami mlecznymi 250ml - została połowa
|
Spodobał mi się olejek z papryką, ale o obu maskach rozmawiam z innymi użytkowniczkami. Jeżeli coś się zmieni, dam znać . A może skusisz się na coś z dzisiejszej dokładki za ten olejek?
Cytat:
Napisane przez tamtam
coś za:
Orion Pharma, Humektan 30g - użyty dwa razy, brak papierowego kartonika
* Dermaglin, Bio maseczka do skóry głowy z zieloną glinką, kuracja przeciw przetłuszczaniu się włosów 70g - została więcej niż połowa
* Naturalis, Hydrolat różany 100ml - nowy, nieotwierany, przechowywany w ciemnej, chłodnej szafce?
|
U Ciebie spodobał mi się róż Hyacinth , odsypka 20ml dry-flo, odlewka oleju sezamowego. Jeśli możesz, daj znać, które z tych rzeczy mogłabyś mi zaproponować za zestaw Humektan, Dermaglin i hydrolat.
Cytat:
Napisane przez kkasikka
cos u mnie za :
* Naturalis, Hydrolat różany 100ml - nowy, nieotwierany, przechowywany w ciemnej, chłodnej szafce
* EcoTools, pędzelek do nakładania cieni ścięty w szpic - czysty, zdezynfekowany
* L'biotica, Maska z proteinami mlecznymi 250ml - została połowa
* Toni & guy, Sól morska w sprayu do stylizacji włosów 75ml (mniejsza) - użyta dwa razy, prawie cała buteleczka
|
Spodobał mi się u Ciebie eyeliner Catrice i cień w kremie SAD Glammy goes to. Niestety o hydrolacie, pędzelku i masce Biovax rozmawiam z innymi użytkowniczkami. Sól jest ciągle dostępna i chętnie wymieniłabym ją za ten cień w kremie . Może dobierzesz coś za eyeliner z dzisiejszej dokładki u mnie? A jeśli nie, to czy akceptujesz tak małą wymianę?
Cytat:
Napisane przez eska89
hej interesuje mnie maska biowax, pędzelek ecotools i hydrolat
|
Niestety o tych rzeczach rozmawiam z innymi użytkowniczkami, ale jeśli coś się zmieni to dam oczywiście znać. U Ciebie zainteresował mnie krem do rzęs L'biotica - może coś z dzisiejszej dokładki za niego?
Cytat:
Napisane przez dziuniaax
cos za pędzelek do cieni i cien essence ???
|
O pędzelku rozmawiam z inną użytkowniczką, niestety. Cień to znów za mało za róż Sleeka, który mi się diabelnie podoba . Może dogadamy się jakoś w przyszłości .
Cytat:
Napisane przez ulicznica
Podoba mi się Dermaglin lub hydrolat oraz cień Essence.
Kredki Biga już nie mam, mogę oddać resztę - eyeliner i lipliner 
|
Oooo a na kredce mi najbardziej zależało . W takim razie rezygnuję z wymianki, dziękuję za poświęcony mi czas .
|