Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 15:56   #2725
Little Katie
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
W ogóle u Tż jest pies samobójca(:P) i co widzi nadjeżdżające auto to leci na ulicę. Ostatnio idziemy i go trzasło Ale chyba wpadł między koła i tylko się poobijał, nie wiem bo było ciemno, ale zapiszczał i uciekł w pole.
Poszliśmy do właściciela powiedzieć, że psa mu przejechali i dostaliśmy odpowiedź "I co?"
I co? Ludzie sa chorzy Takie zwierzeta maja wiecej uczuc niz nie jeden czlowiek

A co powiesz na to ze moja wujenka (wszyscy tak na nia mowia a ja nie wiem co to za czesc rodziny wujenka) jak jej sie kotka okoci to kopie dol za stodola i wrzuca te kotki i zywcem zakopuje, najgorsze jest to ze ta kotka to widzi i co rusz sie chowa z kociakami a ta stara pi*da je znajduje i juz widzace zakopuje Psychiczna baba. Z checia bym to zglosila ale nie mam pojecia gdzie...

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Jak pies mógł się powiesić ? Cięzko mi to sobie wyobrazić
Ja tez nie ogarniam
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Obejrzałabym jakiś dobry (melo)dramat - polecicie coś?

Strasznie mi się dzisiejszy dzień dłuży, pewnie przez tą poranną pobudkę.

A w ogóle niedawno zadzwonił do mnie kolega i mówi, że oddzwania, bo wczoraj nie słyszał telefonu, a nie chciał dzwonić do mnie późno w nocy. I się okazało, że do niego wczoraj dzwoniłam po 23, czego wcale nie pamiętam Dobrze, że nie odebrał, bo wstyd. Chociaż on powiedział, że szkoda i żałuje.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Może ktoś mu pomógł... no bo jak inaczej
Otako dobra jestes z tym kolega hmm melodramat? Mam mase filmow na kompie i zaden nie z Twoich klimatow
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
włochy

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Zjem i dodam fotki
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora