Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 16:13   #2727
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Ale długie
I teraz to bardziej czerwone niż rude ?
Są trochę ciemniejsze, ale też światło jest zupełnie inne niż na poprzednich zdjęciach. Dlatego wydają się jeszcze ciemniejsze.
Tak gdzieś od połowy w dół, są jaśniejsze, bo ta częsć była jeszcze farbowana chemiczni i rozjaśniona. Góra jest ciemna, bo na naturalnych. Naturalne zrobiły mi się na starość jakieś ciemne. Na nich to wychodzi jakiś rudy brąz.
Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość

Masz mój długościowy cel
Chciałabym do końca pupy. Ni dłuższe. Tylko zeby wszystkie, geste były takie długie. Teraz sa niby długie, ale końce to już taki bardzo rzadkie są.
Ostatnio niepokojąco duzo mi wypada kudłów. Niby nie zauważyłam zmniejszenia objętości, ale na szczotce i w wannie po myciu jest masa
Cytat:
Napisane przez Little Katie Pokaż wiadomość
A co powiesz na to ze moja wujenka (wszyscy tak na nia mowia a ja nie wiem co to za czesc rodziny wujenka) jak jej sie kotka okoci to kopie dol za stodola i wrzuca te kotki i zywcem zakopuje, najgorsze jest to ze ta kotka to widzi i co rusz sie chowa z kociakami a ta stara pi*da je znajduje i juz widzace zakopuje Psychiczna baba. Z checia bym to zglosila ale nie mam pojecia gdzie...

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora