Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 17:21   #2333
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
No bo oczywiście przychodzi jakiś zniemczony Polak, kupuje te ułomne foki i oczywiście, akcent musi miec, że prawie nie rozumiem co mówi, ale o rabat to się spytać musi, jeszcze z głupim uśmieszkiem mi się pyta co w tym sklepie tak śmierdzi... no nóż w kieszeni mi się otwiera...

A najbardziej będzie mnie zadziwiać to, że często przyjeżdżają Polacy ok. 70-80 lat, płynnie po niemiecku mówią, bo żona/mąż niemieckiej narodowości, ale do mnie mówią płynną polszczyzną bez żadnego zaciągnięcia. Ale oczywiście przychodzi jakiś młodzik, matka polka, ojciec polak, żona polka ale on oczywiście zaciąga.
kozaka taki młodzik chce pokazać :/ nie lubię takich ludzi , denerwują mnie :/ wyżej srają niż dupę mają

nie denerwuj się nie warto

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
w Kolobrzegu jak bylam teraz to chmara ich

ale wole niemcow niz studenciakow
ja nie lubię niemców :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora