2012-09-22, 17:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7
Cytat:
Napisane przez Mya1989
No bo oczywiście przychodzi jakiś zniemczony Polak, kupuje te ułomne foki i oczywiście, akcent musi miec, że prawie nie rozumiem co mówi, ale o rabat to się spytać musi, jeszcze z głupim uśmieszkiem mi się pyta co w tym sklepie tak śmierdzi... no nóż w kieszeni mi się otwiera...
A najbardziej będzie mnie zadziwiać to, że często przyjeżdżają Polacy ok. 70-80 lat, płynnie po niemiecku mówią, bo żona/mąż niemieckiej narodowości, ale do mnie mówią płynną polszczyzną bez żadnego zaciągnięcia. Ale oczywiście przychodzi jakiś młodzik, matka polka, ojciec polak, żona polka ale on oczywiście zaciąga.
|
kozaka taki młodzik chce pokazać :/ nie lubię takich ludzi , denerwują mnie :/ wyżej srają niż dupę mają
nie denerwuj się nie warto 
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------
Cytat:
Napisane przez lianeska
w Kolobrzegu jak bylam teraz to chmara ich
ale wole niemcow niz studenciakow 
|
ja nie lubię niemców :/
|
|
|