Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 16:20   #2731
Little Katie
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Są trochę ciemniejsze, ale też światło jest zupełnie inne niż na poprzednich zdjęciach. Dlatego wydają się jeszcze ciemniejsze.
Tak gdzieś od połowy w dół, są jaśniejsze, bo ta częsć była jeszcze farbowana chemiczni i rozjaśniona. Góra jest ciemna, bo na naturalnych. Naturalne zrobiły mi się na starość jakieś ciemne. Na nich to wychodzi jakiś rudy brąz.

Chciałabym do końca pupy. Ni dłuższe. Tylko zeby wszystkie, geste były takie długie. Teraz sa niby długie, ale końce to już taki bardzo rzadkie są.
Ostatnio niepokojąco duzo mi wypada kudłów. Niby nie zauważyłam zmniejszenia objętości, ale na szczotce i w wannie po myciu jest masa

Wiesz pewnie na jesien leca mam to samo... Sa wszedzie Jednak przy takiej gestsci i dlugosci jak Twoja chyba nie widzisz roznicy
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Sukienkę pożyczam z internetu, bo tak słabe światło, że nie mogę zrobić zdjęcia.Wygląda identycznie jak ta
Mnie tak nie obciska, zrobię zdjęcie na sobie jutro. No i mam pasek czarny.
I mam do Was pytanie: jakie dodatki - tzn. paznokcie(o ile można dodać to do dodatków ) i torebka, bo buty mam czarne... Poradzicie coś?
Sliczna sukienka
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Miałam po wakacjach podciąć, ale szkoda mi. Takie długie już są. Nie są w takim złym stanie. Potrzymam je jeszcze trochę. Może dorosną do tych 80 cm, i wtedy je troszeczkę podetnę.
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora