2012-09-22, 17:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Można tu o wszystkim pisać, ślub nam nie przesłonił życia ;) PM2013, cz. 26:)
Cytat:
Napisane przez WifeToBe
To jest ta sukienka- ktora Bratowa chce mi dac do przerobki (tylko Ona wtedy byla w 4 mies.ciazy- oczywiscie to gorset wiec nie ma problemu)..jedyne czego sie boje to fakt ze ona jest chyba ecru nie biala. Aaa i przepraszam za jakosc zdjecia i uciekty dol  CO myslicie?? Załącznik 4896947
|

Mi się nie podoba
Może tak jak dziewczyny mówią poszukaj jakiejś używanej ładnej?
Cytat:
Napisane przez dastin
Dobrze, że masz wolne
Coś dużo Nas choruje ostatnimi czasy
|
Właśnie też zauważyłam, że wszystkie po kolei padają jak muchy
Cytat:
Napisane przez pechowiec_ona87
Dziewczęta dziś odpoczywam, także chora jestem  ale każda jesienia tak jest więc to nie nowość ...
Przeglądałam filmiki czołówek, zakończeń bo nie chcę takich normalnych i doznałam olśnienia oglądając na youtube czołówke tematycznie zwiazana z filmem Shrek. My jesteśmy dużymi dziećmi dlatego napewno chcę coś związanego z bajką (moja ulubiona to Król Lew) dlatego na czołówkę bedzie piosenka z tej bajki "Milość rośnie wokół nas" będziemy my i świadkowie oglądający bajke-teledysk z niej, zakonczenie też w tym stylu ...
|
Bardzo fajny pomysł
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku
A ja jestem ciekawa looku Kwaśniewskiej dziś 
|
A to jest dzisiaj? 
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010
Tak zrobiłam... Wodę gotuję w garnku a zakupy zrobiło mi dziecko i siedzę w domu. Niby nie pod kocem bo mi nie dadzą ale coś tam robię pomalutku sobie i chwilami wskakuję pod koc 
Ja mam zupę brokułową z wczoraj i później zrobię kopytka... nie zdrowe to jak cholera ale dzieciaki mnie wręcz błagały bo dawno nie robiłam 
|
Dobra z Ciebie mamusia
Hej
Znowu mi posty pomieszało w odpowiadaniu
Dziś tak dla odmiany kran zakręcony w nosie, ale tak, że jest zatkany nos całkowicie
I leżę i się leczę Tak jak wszystkie chore na wątku mam nadzieję Musimy być zdrowe!
|