Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 18:00   #1063
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Tak,z urzedu.Zaznaczamy domy salon + 3 sypialnie.Kazdy moze zlozyc taka aplikacje.Tyle,ze pierwszenstwo maja niepelnosprawni,osoby bezdomne,o ciezkiej sytuacji materialnej itp,a w dalszej kolejnosci reszta.My nie jestesmy w jakiejs zlej sytuacji dlatego moze to dluzej potrwac.A i odmowilismy juz jednego,bo jak pojechalismy to okolica byla nieciekawa.Mamy nie uwzglednilam w aplikacji.Po pierwsze nie chce z nia mieszkac,mam dosc,nie chce by przez nia rozpadlo sie moje malzenstwo,a sa na tym tle klotnie.Poza tym mama teraz ma prace i potrzebuje mieszkac w tej miejscowosci,bo nie mialaby dojazdu do pracy,wiec albo laskawie przymie ja jej facet,ale to nie pewne,bo chyba cos nie bardzo im sie uklada,albo wynajmnie sobie pokoj.A nam raczej nie zdarzaja sie oferty domow z naszej miejscowosci,wiec i tak jej by nie pasowalo.
O tak Eryczek to taki radosny promyczek,dzieki ktoremu pochmurne dni staja sie sloneczne

To prawda,bardzo mi humor poprawia.Czasem sie zastanawiam czy ja zasluzylam na tak cudowne dzieciaki.I dziekuje Bogu,ze byl tak hojny i ...prosze o wiecej
a to jakieś dofinansowanie otrzymujecie z urzędu, czy oni tylko szukają?Kochana, trzymam kciuki, żeby szybko sie znalazło mieszkanko i wszystko poukładało. My też cały czas szukamy swojego kącika, a raczej kąta, bo chcemy właśnie większe mieszkanie

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
no to teraz Ci "sypnie "trojaczki

A ja muszę pochwalić moja pomocnicę Ninę, bo wszystko mi ładnie podaje jak cos grzebie przy Kai i nie mogę się ruszyć, bo mam ją na tapczanie np.kremy rozróżnia, poda skarpetki, przyniesie miotłę, szufelkę, sama ubierze buty i bluzę,zupełnie sama zrobi siusiu na nocnik i zrobi papa kupka , myje ręce dwa razy , używając wszystkich mydeł ( 2 w kostkach, 2 w płynie )nie zawsze mogę podejść , ale wiem że da sobie radę,. Pomaga mi przy wychodzeniu na dwór, przytrzyma drzwi, potem ładnie jeździ w wózku z Kają razem, w sklepie prowadzi swój mały wózek , wykłada towar na taśme, podaje kasiorkę pani , odstawia koszyk.... Panie w sklepach mówią, ale ma pani grzeczne te dzieci ,tak ładnie siedzą razem , a matka dumna wtedy jest. Tak sobie pozwoliłam swój ogonek pochwalic , ale wiecie jak jest, czasem to człowiek az pęka z radochy jak na te dzieci patrzy.
Takie dzieciątko to Skarb, wcale się nie dziwię że mama dumna!