2012-09-22, 17:28
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Cytat:
Napisane przez WhiteCherry
nieprawda.
|
Cytat:
Napisane przez visionAM
jasne, że nie prawda... bożeeee.... po wprowadzeniu osi czasu NIC się nie zmieniło w ustawieniach prywatności, jak zaznaczysz post dla znajomych to nikt poza nimi tego nie zobaczy 
|
tylko pytam... nie trzeba bożować 
a czasem pojawia mi się wiadomość na tablicy, ze mój znajomy zostawił komentarz u kogoś tam pod zdjęciem i mam wklejone zdjęcie tego kogoś podpisane, że Jan Kowaslki skomentował zdjęcie użytkowanika Maria Kowalska i widzę, ze jest ono oznaczone jako tylko dla znajomych
to powiedzcie mi jak to odłączyć, żebym nie widziała takich info na mojej tablicy 
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------
Cytat:
Napisane przez Agaciok xD
Czy jesli zglosze naduzycie zdjecia znajomego z błahego powodu (paskudnie na nim wyszlam-  ) to zostanie ono usuniete? Oczywiscie w wyjasnieniu powodu czy cos w tym stylu jesli ow istnieje nie napisalabym ze brzydko wyszlam, ale np ze nie zycze sobie by ktos udostepnial mnie w internecie bez mojej zgody? 
Wiem ze to glupie, ale naprawde zle wyszlam i to zdjecie robi mi tylko obciach  Usunelam je z mojego profilu ale na tym zdjeciu sa tez osoby powiazane ze mna wiec jak dajmy na to jakis moj znajomy wejdzie na profil mojej siostry-ktora tez jest na tym zdjeciu to mnie tez tam zobaczy 
|
a nie łatwiej poprosić znajomego o usunięcie tego zdjęcia?
|
|
|