Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 17:32   #2755
el_vestido_rojo
beach please

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36689793]Zależy co uznać za złe traktowanie. Dla mnie zabicie zwierzęcia dla własnej przyjemności jest właśnie czymś takim. Tak samo jak masowe hodowle np. drobiu w ciasnych klatkach. Jeśli ktoś kupuje żywność z takich miejsc i jednocześnie jest przeciwko złemu traktowaniu, to wygląda najzwyczajniej śmiesznie.[/QUOTE]
Jestem przeciwna tego typu "hodowlom" i od dawna nie kupuję jajek 3 tylko 1 albo 0.

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Ale to nie chodzi o przekonanie kogoś o coś! Mnie to obojętne, co kto ma na talerzu, nie będę nikogo do niczego przekonywać. Ważne, że sama po 25 latach życia się przekonałam do czegoś, co uważam, że jest dla mnie dobre To niektóre tu się czepiają, że my się czepiamy, a nikt się nie czepia
No i najważniejsze jest, że robisz to w zgodzie ze sobą a nie próbujesz kogoś na siłę przekonywać, że to co robi jest złe. Niech sobie każdy je co lubi, niech mu idzie na zdrowie, ale nie próbujmy uszczęśliwiać nikogo na siłę
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora