2012-09-22, 18:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka
Muszę się Wam pochwalić!!!  Dzisiaj ZDAŁAM teorię!  Zero błędów
Postanowiłam to "opić" z siostrą piwem  i przy kasie po skasowaniu piw, kasjerka się na mnie gapi i woła dowód... Przypatrywała się dość długo i nie mogła dowierzać, że to ja  W sumie przybyło mi od tego czasu trochę kolców, ale bez przesady
OOOooo, poza tym zakupiłam sobie dzisiaj buty na obcasie, w końcu nowe spodnie i podkład na mojego siniaka z wypadku 
|
Gratuluje
Cytat:
Napisane przez very niceee
A ja strzeliłam wczoraj w pracy niesamowitą mapę. Przyszła do sekretariatu jakaś dziewczyna. Drobna, bez makijażu, płaskie buty, plecak zamiast torebki. Potrzebowała mapy miasta, a ja w zastępstwie obsługiwałam informację turystyczną. Coś rozmowiałyśmy i ja wypaliłam do niej z tekstem ,, A ta mapa to potrzebna ci do szkoły tak? Tutaj chodzisz na przeciwko? " Na przeciw ulicy mamy gimnazjum. Na to ta laska mówi ,, Ja już jestem na studiach". Ale mi się głupio zrobiło. Mój Tż pokładał się ze śmiechu, powiedział , że sama wyglądam na małolatę, a z takim tekstem wyjechałam.
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Gratuluję zdanej teorii, ja już czekam na wydanie mojego plasticzku 
|
O ty
Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka
Dziękuję 
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------
Mam pytanie  Znacie może jakieś sprawdzone domowe metody na katar? 
Nie wiem czemu, ale bardziej ufam naturalnym metodom niż lekom  Myślałam, nad inhalacją z olejkiem z drzewa herbacianego, ale sama nie wiem czy pomoże, bo mój karat jest już w stanie "zaawansowanym" 
|
Woda morska w sprayu. W 100% naturalna i nawet dziala. Ja mam w domu ten spray: http://www.i-apteka.pl/product-pol-7...lych-25ml.html
Moze i to nie domowa metoda ale tez nie lek
|
|
|