Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 19:11   #2230
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

co do prania to ja w polowie pazdziernika lub wczesniej-zalezy jak remont sie skonczy, narazie absolutnie nie ma to u nas sensu bo na pewno by sie zakurzyly przy remoncie , chociaz troche zaczynam sie martwic czy nie za pozno z tym bo to juz 32 tydzien a wg usg jeszcze dalej bo koniec 34 ..no nie no musze zdazyc no

ale ogolnie jestem w tyle..nie mam kosmetykow, jakichs aptecznych rzeczy i nei wiem kiedy to pokupuje bo nie mam siana..dzis ogladalm dla siebie kurtke piekna ale kurcze 300 zlja czekam na kase z zusu i nic nie mam, tż tez bez siana bo czeka na wyplate bo ma na koncu meisiaca no i du..pa

no nic no jakos sie opbede bez kurtki tej..chociaz ladna

tyłek mnie tak napi..prza ze nie moge chyba to ta rwa kulkszowa, normalnie kuleje i promieniuje na nogę...

jak starowinka

madzia trzymam kciuki!!!

kurcze a zta weroniczka to przeciez ona ma długa szyjkę wg mnie no ale nic no tylko szkoda mi jej bo taka biedna i z ta gabrysia ehhhno ale jeszcze dwa dni

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
wszedzie) jest szary jelen i bialy jelen) jest tez szary wielblad)

rozwalila mnie ta nazwa
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora