Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 19:14   #2232
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
- Rozek przydaje sie na poczatku .. ja chce kupic drugi bo zapewne bede w nim karmic mlodego wiec moze sie zabrudzic ..
- mysle ze warto miec mleko w proszku np na wypadek gdybys nie miala pokarmu czy maly nie umial ssac .. jesc przeciez trzeba dac .. Ja kupuje napewno bo albo zamierzam tylko karmic mm albo mieszanie ..
- akurat w moim kombinezonie nie ma rekawiczek .. wiec musze jakies kupic .

Ja juz od ladnych paru tygodni mam go wiecej i jest taki ciagnacy sie i mleczno bialy .. i czasem jest go naprawde duzo .

Masc majerankowa jest na katar .. siostra mowila ze jak malego zlapie to zakrapla sie solą fizjologiczna , odciaga aspiratorem i smaruje ta mascia pod noskiem ..

A szare mydlo kupisz w kazdym kosmetycznym , tam gdzie masz normalne mydelka .. w zwyklym supermarkecie ..

ahaaaa dzięki teraz juz wiem

tez mam śluz od jakiegos miesiaca taki wieksza ilosc, mleczno biały

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
U nas tez posucha .. zostalo nam 150 zl do piątku ..
Dobrze ze lodowka pelna i mam z czego obiady robic ..
Ale jak tylko przyjdzie pazdziernik to zaszaleje .. wreszcie bedziemy ''bogaci ''.. obkupie sie jak glupia ..
hehheh no tez mam cos kolo tego nawet do lujmpka nie mam po co isc

a y znając zycie bogaci bedziemy przez jakies dwa tyg po wyplacie..potem znowu od nowa ..nie wiem co bedzie jak mały sie urodzi
ale fakt faktem ani ja ani tz nie jestesmy specjalnie oszczedni

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-09-22 o 19:15
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora