2012-09-22, 18:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
Napisane przez Kolega92
No tak, ale to wszystko zależy od chęci partnerów. Przecież nawet jak facet "ściska" kobietę, tłumaczy i chce dobrze, a kobieta unosi się honorem (taka księżna Dajana ;p) to nic z tego nie wyniknie. Jak dwie strony mają chęci to wszystko można w najprostszy sposób załatwić, a wiadomo, żę po chwili dogadania może być już tylko przyjemnie ;>
Co do prezentu, to masz na myśli dzień chłopaka?
|
Oczywiście, wszystko zależy od ludzi. 
Omg.. zapomniałam o Dniu Chłopaka, myślałam o okazyjnym prezencie, dzięki za przypomnienie. 
Cytat:
Napisane przez confused women
Ojjj zgadzam się z tym, że nic nie zastąpi rozmowy twarzą w twarz. Niby na skype to niemal to samo, ale jednak zupełnie coś innego. Nie ma tego dotyku, przytulenia które mogą zmienić znaczenie każdego słowa. Już tak strasznie za tym tęsknię
Daj znać jak już wymyślisz jaki prezent dasz Lubemu, bo ja już zaczynam powoli myśleć o prezencie dla Mojego Chłopa a też nie mam pomysłu. 
|
Oj tak, mam te same odczucia.. Też strasznie tęsknię i ta myśl, że już za kilka dni to się stanie cieszy mnie przeogromnie.
Dobrze, będę myśleć a jak Wy wpadniecie to też coś podrzućcie.
|