Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-11, 00:05   #3891
atka83
BAN stały

Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?

elganja,bardzo mi przykro z powodu rozstania. Wiem co czujesz,bo mój związek też się rozsypał po 5 latach bycia razem.Pisałam o tym tutaj,a nawet na intymnym jest mój wątek zatytuowany-"Nasza wspólna przyszłość?" jak chcesz to sobie go poczytaj.Z tego co napisałaś coś mi się rzuciło w oczy,a mianowicie to,że napisałaś,że jesteś pewna że on sobie nie znalazl innej,ale czytając dalej ujełaś że on chce NARAZIE spokoju.Nie chce Cię zamartiwć,ale inne wizażanki też się ze mną zgodzą,że jednak się możesz niestety się mylić,bo to typowe dla takich,którzy ukrywają że jednak ktoś inny/inna jest na boku Wiesz mój eks,też tak mówił,że chce spokoju,że musi wszystko przemyśleć,a okazało się potem że poprostu odszedł do innej.
Doskonale Cię rozumiem jak czujesz teraz pustke,beznadzieje,też tak miałam/mam bo czasami łapie się na mały dole,choć mineło 3 miesiące.
U Ciebie minął ponad miesiąc,to nie da się tak pstryk i zapomnieć,wiem coś o tym,jeszcze będzie to do Ciebie wracać i jedynie czas zagoi rany.Im dłużej/dalej minie od rozstania twój były stanie ci się obojętny.Ja tak teraz mam,mój były nic już dla mnie nie znaczy,jest nikim.
Jedynie moge Ci życzyć dużo wytrwałości i siły w walce sama ze sobą.Wiedz,że nie jesteś sama z takim problemem.Jest nas tutaj troszke po takich długoletnich i nie tylko ziwązkach.
Trzymaj się cieplutko i pisz jak Ci będzie źle,wizażanki wspomogą dobrym słowem,pocieszą i przytulą wirtualnie.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora