Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 19:23   #2417
isiaok
Rozeznanie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Witam!

eveeStrasznie mi przykro...

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
hej laski

Melduję się że żyję, przetrwałam pierwszy tydzień w pracy
Generalnie to tydzień mi zleciał mega szybko, w pracy dużo się dzieje i dzien za dniem zlatuje. Wychodze z domu 7:30. wracam 18:30 (albo później).... Potem kolacja, małe ogarnięcie chaty i zdarzyło się że przed 22 już kimałam
Tż ogarniał sam dzieciaki, gotował obiady, sprzątał, prał itd. Jak wracałąm to i tak był bałagan, bo wiadomo.. ale szczerze mówiąc przestało mi to przeszkadzać
Dziś za to pięknie posprzątał chatę, więc nawet znośnie czysto jest

Jutro wolne, ale za to tż barmani na weselu, wiec to ja sama będę z dzieciakami...
No nic oby do poniedziałku, w pracy odpocznę

P.S. Niestety jeszcze nic nie przeczytałam, tak egoistycznie napisałam co u nas.... zaraz może coś doczytam
To chodzace cudo nie maz!!! I posprzatał ja tez zawsze w weekendy jestem sama i odpoczywam w pracy

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
ja szczepilam, zadnej reakcji nie bylo

Szymon juz doszedl do siebie, troche go poinhalowalam, bo kaszlal niesamowicie. Jeszcze nosek ma troche zapchany, ale rozrabia.

Witam z rana. Moj tato napalil w piecu i w nocy goraco bylo i Szymon co chwila na picie sie budzil. Masakra.
A teraz ledwo wstal i krzyczy: "dada, dada". I nie da mu sie wytlumaczyc, ze pada.
Zdrowy
Tez wczoraj rozpalilam i nie mogłysmy spac...i uciekałysmy rano przed deszczem,nawet grad padał

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość

Justyna a to lapie cos wiecej niz katar? Bo wiesz ja z samym katarem puszczam, bo inaczej caly rok siedzialyby w domu. Dopoki to nie jest taki z kichaniem + kaszel do tego, to laza. Co drugie dziecko takie w przedszkolu. Zreszta gdybym pracowala, to i tak bym nie miala wyjscia, L4na katar nikt mi nie da.
U nas "na wiosce" tez nikt nie zwraca uwagi na to czy dziecko kaszle,smara czy kicha...niby fajnie dla pracujacych...gorzej jesli konczy sie antybiotykiem-moja kolezanka włąsniebrała L4 na swojego przedszkolaka a teraz znów braciszek na antybiotyku

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Hej mamolinki

Przepraszam ze tak egoistycznie
Ale muszę się pochwalić
Dałam radę i nawet nie byłam ostatnia czego bardzo się obawiałam
Więc dziękuje za kciukasy
szacun

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Eve współczuje

Brumku u mnie w aptece jest możliwość wypożyczenia takiego sprzętu.
U mnie w Osrodku tez mozna wypozyczyc

My Brumku tez po wymiotach....wogole jakis fatalny dzien Ewcia miała...marudka straszna, spala tylkogodz-od 6 rano do 20!!!!A dzien pelen atrakcji i dzieci. Niech te zeby juz wyjda!!!
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora