Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 20:39   #451
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
baw sie dobrze!

hehe, bo kochamy tych naszych facetow, ale pomarudzic czasem na nich MUS!

udanego wieczoru!

pachnie juz?

wlasnie jestem po lekturze artykulu z dzisiejszych Wysokich Obcasow o ojcostwie. czytal ktos?
ciaza, pierwsze chwile z dzieckiem. bede sledzic, jak bedzie wersja elektro, to wrzuce linka. mnie zmiazdzyl - i przerazil...
hmmm... no to czekamy A dlaczego Cię przeraził? Jakos anty napisany?
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a ja właśnie piekę sernik mam nadzieje że wyjdzie
o jaaaaa.... Ale bym zjadła takiego dobrego mamcinego sernika...
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Znalazłam dziś cudną ramkę na zdjęcie maleństwa http://allegro.pl/ramka-ramki-zdjecia-glinka-odcisk-10x15-zdob-abi-i2611210053.html
Gdy maleństwo się urodzi na pewno coś takiego mu zrobię, hehe.

Robię sobie dziś dla siebie samej. Mąż gra na weselu, a ja będę oglądać "Pamiętnik" na TVN7
uhmmm... te rameczki są super Tylko najlepiej kupić od kogoś sprawdzonego, bo z tego co słyszałam to ta glinka jest czasem tak twarda, że bardzo cieżko odbic łapkę albo stópkę żeby głębszy ślad został
Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
a fajny film?? bo ja szukam właśnie czegoś w tv na wieczór bo też samotny i nie mogę nic znaleźć...
ten film jest naprawdę superowy. Ja tez polecam Dobrze wiedzieć, że dziś leci - chetnie obejrzę raz jeszcze Wlaśnie dostałam książkę na podstawie której nakręcono ten film do przeczytania ale nie mogę się zebrać

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej kochane (
zaczęłam plamić
znowu biorę duphaston, luteinę i nospę (
Muszę leżeć plackiem i w poniedziałek do mojej lekarki. Jeśli mocniej się rozkręci od razu mam gnać do szpitala (
Tak się boję (
strippi a nie masz zdiagnozowanego jakiegoś krwiaczka albo nadżerki? Trzymamy wszystkie kciuki a Ty leż kochana