2012-09-22, 20:39
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Napisane przez pani22ka
baw sie dobrze!
hehe, bo kochamy tych naszych facetow, ale pomarudzic czasem na nich MUS!
udanego wieczoru!
pachnie juz?
wlasnie jestem po lekturze artykulu z dzisiejszych Wysokich Obcasow o ojcostwie. czytal ktos?
ciaza, pierwsze chwile z dzieckiem. bede sledzic, jak bedzie wersja elektro, to wrzuce linka. mnie zmiazdzyl - i przerazil...
|
hmmm... no to czekamy A dlaczego Cię przeraził? Jakos anty napisany?
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
a ja właśnie piekę sernik  mam nadzieje że wyjdzie 
|
o jaaaaa.... Ale bym zjadła takiego dobrego mamcinego sernika... 
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster
|
uhmmm... te rameczki są super Tylko najlepiej kupić od kogoś sprawdzonego, bo z tego co słyszałam to ta glinka jest czasem tak twarda, że bardzo cieżko odbic łapkę albo stópkę żeby głębszy ślad został
Cytat:
Napisane przez Sunshine833
a fajny film?? bo ja szukam właśnie czegoś w tv na wieczór bo też samotny i nie mogę nic znaleźć...
|
ten film jest naprawdę superowy. Ja tez polecam Dobrze wiedzieć, że dziś leci - chetnie obejrzę raz jeszcze Wlaśnie dostałam książkę na podstawie której nakręcono ten film do przeczytania ale nie mogę się zebrać
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------
Cytat:
Napisane przez strippi
Hej kochane  (
zaczęłam plamić
znowu biorę duphaston, luteinę i nospę  (
Muszę leżeć plackiem i w poniedziałek do mojej lekarki. Jeśli mocniej się rozkręci od razu mam gnać do szpitala  (
Tak się boję  (
|
strippi a nie masz zdiagnozowanego jakiegoś krwiaczka albo nadżerki? Trzymamy wszystkie kciuki a Ty leż kochana
|
|
|