Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 20:50   #453
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
wrzucam Wam mój brzuch z 18 tygodnia. Wydaje mi się, że rośnie z dnia na dzień
piękny brzuszek i jaki widoczny !
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a my dzis obchodzimy 10 rocznice zwiazku... szok. w ogole tego nie czuje... 10 bardzo szczesliwych, szalonych, upojnych lat...
zwiazalam sie z 3 lata mlodszym gowniarzem - podrywaczem lekkoduchem a mam super faceta...
..młodsi są najlepsi.... - wiem coś o tym....
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
lece na to ANI MRU MRU trza sie ukulturnic
och... uwielbiam kabarety.... kocham się śmiać...
Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
A potem na mnie patrzy i mówi: ALE PANI ZA TO JEST ŁADNA Ależ się zawstydziłam... Szczególnie, że obok mnie stały jeszcze jakieś 2 laski... a to DO MNIE powiedział, że jestem ładna...sesese....
..i od razu świat jest piękniejszy.....
ja też miałam dzień komplementów..... wyjeżdżając z parkingu mój już opłacony bilet okazał się "nieczytelny"(tak się wyświetliło),i bramka nie chciała się otworzyć .Więc" głos" w automacie zapytał co się dzieje? ja wytłumaczyłam i zaraz z pomocą zjawił się przystojniak z tekstem"bo ładnych dziewczyn nie wypuszczamy...."
Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Ja tylko wpadam się przywitać i pochwalić, że dziś zaczynam 3-ci miesiąc

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczęłam II trymestr

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej kochane (
zaczęłam plamić
znowu biorę duphaston, luteinę i nospę (
Muszę leżeć plackiem i w poniedziałek do mojej lekarki. Jeśli mocniej się rozkręci od razu mam gnać do szpitala (
Tak się boję (
jejku.... mam nadzieję,że to nic z maleństwem..... to leż i badż dobrej myśli.. ....... trzymam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze !