Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 20:50   #1078
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
http://fakenszit.pl/img/upload/25062...y-bez-kasy.jpg

Nocka z tych "normalnych" za to poranek to była jakaś kpina.
Młoda obudziła się o 5.30 WYSPANA. Jak ją odkładałam do łóżeczka to RYK. I tak do 8. Jak już i ja zaczęłam przysypiać, przed klatką zaczęli młotem pneumatycznym skuwać płytę chodnikową. Mieszkam na parterze

Marudzenia ciąg dalszy. Chciała spać, zasypiała i ryk a beczy bo chce spać, ale ululać sie nie daje.

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Bierzemy
Ja i mój Mąż mieliśmy się urodzić tego samego dnia, a tymczasem ja jestem z 28 a On z 19 grudnia... i może nawet leżelibyśmy na tej samej sali...a tak, spotkaliśmy się dopiero po25latach
a to z TŻ jesteście z tego samego miasta ??? i rodziliście się w tym samym szpitalu??

No spoko teraz tylko trzeba młodych poznać ze sobą

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
biedny oskarek... u nas nie szczepia jesli objawy przeziebienia byly w ciagu ostatniego tygodnia...
U Nas też nie szczepią przy objawach przeziębienia.

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Zdrówka dla Oskara , szczepieniami się nie martw, można przesunąć do czasu wyzdrowienia.U nas lekarka bada , ale też pyta czy w ostatnim miesiącu dziecko chorowało, bo przecież niekoniecznie musimy chodzić do niej z chorym dzieckiem.
Nie martwię wiem że na bank nam przesuną na inny termin

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ale jestem zla!Radek odpowietrzal kaloryfery i nie wiem co sie porobilo,jakas lampka sie swieci w bojlerze,ze za niskie cisnienie albo uszkodzona pompa i ani kaloryfery nie grzeja,ani nie mamy ciplej wody A agencja otwarta dopiero w poniedzialek.
no to kiepsko ;/

Oskar dał mi dziś w kość nie dziwię zresztą się , bo sama nie lubię jak mi z nosa cieknie.
Tak więc były w sumie 3 drzemki gdzie 2 -30min w wózku a 1 to musiałam 40min bujać na rękach a potem iść z nim spać na godzinę
Od 19.45 śpi w łóżeczku w śpiworku i przykryty kołderką i czasem coś mruczy przez sen .

Patrzę na Mam talent -świetny ten z tymi kartami był i kocham reagge