Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 21:21   #2286
Dominica89
Raczkowanie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VIII

[QUOTE=Ea89;36686180]Ja mam legginsy ocieplane takim polarkiem i jak dla mnie są super, ciepłe w zimę... chyba jest mi w nich nawet cieplej niż w spodniach, bo super przylegają do ciała i ten polar mnie grzeje ;p Aaa... i nie prześwitują.

Dzięki wielkie, o to mi właśnie chodziło by nie prześwitywały

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Ja również polecam te getry. Uwielbiam je. Miałam 3 pary i co roku je zakładam. Są ciepłe, miłe w dotyku i nie pocę się w nich. Nie prześwitują. Jedyną wadą jest to, że w kroku mi się rozwalają. Robią się małe dziurki i szew puszcza. Tak więc po 2 sezonach te getry wywalam a na dniach kupuje znów dwie pary nowych na jesień/zimę.
Dzięki wielkie, w takim razie biorę! :P

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez akguata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co myślicie o takich butach: http://allegro.pl/sznurowane-botki-s...637688019.html

Głowie się nad nimi już jakiś czas i nie mogę się zdecydować.
Bardzo ładne

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Cassonade Pokaż wiadomość
Hej. Widzę że wiele z was kupuje na allegro, dlatego chciałabym zapytać się czy któraś przypadkiem nie posiada tego płaszczyka:
http://moda.allegro.pl/sl-725-plaszc...621696379.html
Zastanawiam się jaką jakość prezentuje i czy będzie dobry na zimę.
I czy którakolwiek z was kupowała kiedyś u tego sprzedawcy? Ceny wysyłki są zawyżone, a i kilka negatywów ma.
Piękny <3 tylko żeby był taki jak na zdjęciach... Dołączam się do pytań