Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 21:28   #1085
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Ja jestem spod Łańcuta a Mąż z Rzeszowa i oboje urodziliśmy się w jednym szpitalu...
A my byliśmy na Sląsku w sierpniu... ale spoko, zdążą się spotkaćjuż nasza w tym głowa

Hania śpi od 18.40 - normalnie z każdym dniem zasypia 5minut wcześniej, a potem się rano o 6 budzi i nie idzie Jej przetrzymać dłużej, bo ma dwie drzemki w ciągu dnia i znów się przestawiła, że z drugiej budzi się przed 14... no i do 18 ciężko Ją przetrzymać, nie mówiąc o tym, że chcieliśmy Ją przestawić na kąpiel o 19 albo przynajmniej 18.30...
Dałam Jej na noc paracetamol bo strasznie płakała przygryzając wszystko co było pod ręką... ale i tak śpi niespokojnie.

Nowaken, szkoda, że wyjście nie wypaliło uda się następnym razem...
a gdzie to byliście na tym śląsku ?? :P

No to u Nas jest tak że ja do Orzesza przeprowadziłam się jakieś 7-8 lat temu i mój TŻ mieszkał niecałe 300m ode mnie i sopiero po 6 latach zauważyłam że mam takiego fajnego sąsiada on mnie częściej widywał jak autem jeździł na pocztę ... i u mnie sprawdziło się "miłości nie musisz daleko szukać masz ją po nosem "