Wątek
:
Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-09-22, 21:06
#
3391
aneczkkaa
Zakorzenienie
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
bao
wspaniałe wieści, dawaj foteczki jakieś
U nas nie bardzo , Maciej przeziębiony
(przedszkole
) kurde nie wiem, już mi entuzjazm przedszkolowy opadł
młody ma gorączkę i katar. W poniedziałek miał iść już normalnie na cały dzień i chyba dupa blada. Słuchajcie jak dziecko ma katar to można go puszczać do przedszkola ?
Sprzedaje Maclarena czy 760 zl to dobra cena ? za 2 letnią używkę ? proszę o podpowiedzi
dziś zdobiłam gar gołąbków
pycha
zjadłam 3
Jutro mam gości na obiedzie, brat się wprosił na gołębie
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------
Cytat:
Napisane przez
madziwnia
Dziewczyny kto tu jest księgowa.. bo ma kilka pytań
CHODZi i o działanośc gospodarczą...
Kiedys aby sie rozliczyc z Avonu.. pamietacie.. musiałam otworzyć działalność taka na 2 miesiące tylko.. i zaraz ja zamknełam..
Czy mogę starac sie o dofinansowanie z urzedu pracy na nowa działalność.. i czy jak wtedy płąciłam 2 msc niski ZUs to czy on i nadal przysługiwac bedzie??
Czy ktoras otwierala cos swojego może?
Magda idź do urzędu pracy i weź regulamin. W każdym mieście jest inaczej to zależy od starosty. Jak ja brałam dotacje i byłabym w takiej sytuacji to nie dostałabym jej, ponieważ u nas nie można była mieć własnej działalności 5 lat wstecz.
11
tc
20-12-14
10 tc
aneczkkaa
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do aneczkkaa
Znajdź więcej postów aneczkkaa