Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 22:20   #3795
martula007
Raczkowanie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
Hej!
Martula wielkie gratulacje!
Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość

Martula - gratulacje!!!
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Martula wielkie gratulacje Pani mgr!!!

Dziekuje Cale szczescie mam juz to za soba... duzo by opowiadac ile nerwow musialam sie najesc i lez wyplakac. Przyklad: bylam z promotorka umowiona na telefon na godzine 19 zeby omowic prace ( bo nie ma jej na miejscu)... pojawila sie o 21, wiec mowie jej, ze teraz nie moge omawiac pracy bo wlasnie karmie dziecko, a o 21-30 myje moja core, znowu karmie i klade spac ( byla to stala pora, ktorej bardzo sie trzymalam na poczatku). Na to ona: "No sorry, ale ja tez mam swoje plany i nie bede sie do Ciebie dostosowywac". Chcialam jej nawrzucac - bo z reguly jestem osoba, ktora nie da sobie w kasze dmuchac.. ale co biedny studencina moze w takiej sytuacji. Nie chcialam podpasc i nie miec bardziej przekichane. Dodam tylko, ze owa wielka pani X sama jest w ciazy! Wiele takich sytuacji bylo... oj wiele. Nie jestem msciwa, ale chcialabym aby jej dziecko chociaz przez tydzien dalo jej ostro popalic. Przekonalaby sie jak to jest...

A teraz z innej beczki
Mojej niunce na jezyku zrobila sie czerwona plamka, co to moze byc? Mam wrazenie tez, ze jej jezyczek zrobil sie jakby troszke ciemniejszy. Czytalam, ze to moze brak witamin lub skladnikow mineralnych. Czy wasze pociechy tez maja lub mialy taki problem?

Edytowane przez martula007
Czas edycji: 2012-09-22 o 22:35
martula007 jest offline Zgłoś do moderatora