2012-09-22, 22:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Cytat:
Napisane przez MissYouParadise
Chipsy mogą byc, bo dawno nie jadłam  Ale też bym zjadła pizze, pierogi, jakieś ciastka,ogolnie wszystko co konkretne i dobre:P Ale pewnie sknczy się na jakiś kanapkach ..xD
Ja nie mam tej gierki, żeby grać na żywo..  Więc net mi zostaje.. To musisz być naprawde niezla haha  Ja zawsze takie dziwne slowa wymyślam
A czemu mi nie smutno już... Nie wiem.. Jakoś tak przeszło mi to.Co się bede jakiś chlopem przejmować.. Znajde sobie lepszego i ladniejszego  Ciesze się, że z moim bylym przyjacielem się dogadałam i chyba będzie dobrze :yhym:
|
Ciastka i wafelki też mam, więc zapraszam Mój tż śmieje się z tych ciastek, bo nazywają się kakaowe oczko No, ale to nie ja tę nazwę wymyśliłam Podzielę się też piwkiem A kanapki też można zrobić, np. z serkiem, pomidorkiem i papryką
Moja mama zawsze się śmieje, że albo ja jestem taka dobra, alobo nasi faceci tacy durni
Bardzo dobrze Nie ma się co przejmować, skoro stać Cię na dużo lepszego
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3669736 1]Jasne, jeśli jutro dotrę to zdam relację.
Do kina idziemy na ,,Jestem Bogiem"
My chcemy numery przenieś do Plusa ale w tygodniu zbytnio nie mamy czasu tego załatwiać, więc pewnie zrobimy to w Galerii.[/QUOTE]
Z góry dziękuję Daj też znać, czy fajny ten film i warto pójść, bo bój tż coś mamrotał, że chciałby zobaczyć, gdy widział reklamę w tv
Edytowane przez karolina_zb
Czas edycji: 2012-09-22 o 22:57
|
|
|