2012-09-22, 23:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Cytat:
Napisane przez dzikidiki
70kg, jeszcze za dużo  ale jestem dość wysoka(175cm)
btw. właśnie wróciłam z "Jesteś Bogiem" całkiem fajnie nakręcony, ale nie poruszył mnie jakoś bardzo. Z takich biograficznych filmów to "Skazany na bluesa" czy "Control" bardziej mi się podobały,może dlatego że klimatem muzycznym te filmy były mi bliższe(?). Może za bardzo psychologicznie podeszłam do oglądania...Ale ogólnie wart obejrzenia:tak:
|
To już nie jest źle przy Twoim wzroście
Muszę to jutro powiedzieć tż Skazany na bluesa bardzo mu się podobał (mnie zresztą też), więc zobaczymy, czy się zdecyduje iść
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------
Cytat:
Napisane przez MissYouParadise
Kochana jesteś 
No i Ty jesteś taka dobra  i ogolnie wydajesz się bardzo pozytywna i sympatyczna , mimo,ze osobiscie Cie nie znam jeszcze .
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------
Ja mam 173  ^^
|
Dziękuję Mam nadzieję, że kiedyś wszystkie się poznamy osobiście Bardzo zresztą bym chciała Ja tutaj każdą bardzo, bardzo lubię
No, to uwaga - ja mam w dowodzie 164, ale w rzeczywistości mniej No, ale małe jest piękne, nie? Chociaż tata mówi, że pyskate
|
|
|