2012-09-22, 22:09
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna
Bo myślały, że mają niestrawność  . Nie wiem, co ci Amerykanie żrą, że mają niestrawność przez 9 miesięcy. Jakbym ja się czuła inaczej, niż normalnie i zauważyła problemy żołądkowe, wzrost wagi etc. to raczej bym poszła do lekarza. Z resztą... jak byłam 4 dni po dacie spodziewanego okresu to od razu wiedziałam, że to ciąża. Dwa testy tylko to potwierdziły.
|
Raz była laska, która położyła sobie na brzuchu pilot od TV i coś jej przejechało w bebechach. Pilot spadł, a ona myślała, że to gazy  Ja rozumiem, że można na początku coś przegapić, rózne są przypadki. Ale zczaić się w momencie porodu? To nawet u kobiet ze sporą nadwagą widać ciążowy brzuch.
Cytat:
Dziwią mnie te konkursy piękności dla dzieci, gdzie udział biorą już takie bezzębne berbecie . Ci ludzie są nienormalni.
|
Ja trafiłam na odcinek z 4dniowym noworodkiem. W takim wypadku to juz bardziej zabawa dla rodziców. Starsze dzieci mają bardziej przechlapane, bo rodzice wymagają od nich aktywnego udziału. Zastanawiam się czym ci ludzie się zajmują, skąd mają pieniądze skoro cały czas tresują dziecko. I jeszcze kiedy te dzieci mają czas na szkołę skoro cały czas jeżdżą po kraju na konkursy.
|
|
|