2012-09-22, 23:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach
Cytat:
Napisane przez As_kaa
Nie wiem, jak dla mnie to tragedia żadna sie nie stała  . Miło, że zadzwonił. Mimo tego, że jak piszesz był pijany, to pamietał o Tobie - ja bym to odebrała bardziej w ten sposób.
Oczywiscie mozesz z nim pogadac i wyjasnic ze ten 'wyrzut' w Twoja strone Ci sie nie podobał.
A często zdarzają mu sie takie akcje?
Bo jeśli to jednorazowa sprawa to naprawde nie ma sensu tego rozdmuchiwać.
To również jest człowiek i również ma prawo do wlasnego życia, pamiętaj 
|
Sama nie wiem o co mi chodzi jestem na niego zła, bo obiecywał mi, że ograniczy alkohol, że akcje typu upijanie się do nieprzytomności nie będą już miały miejsca..a tu minęły ile, 2 tygodnie? i znów jest to samo, nie wiem co się dzieje, dostaję dziwny telefon i już ma być wszystko ok. Martwię się, nie mam pojęcia jak wrócił do domu. Poza tym odzywa się znów moja zazdrość, widziałam na fb zdjęcia z tej imprezy integracyjnej, dużo dziewczyn tam było Nie będę mu przecież niczego zabraniać, ale już naprawdę denerwuje mnie to, że zachowuje się jak szczeniak, który nigdy nie miał kontaktu z alkoholem i musi teraz wszystkiego spróbować.
Ehh, idę do łóżka, mam nadzieję, że nie będę za dużo myśleć i szybko zasnę
|
|