Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 23:34   #3495
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Ależ produktywnie spędziłam wieczór, na sprzątaniu oraz pichceniu... najpierw coś al'a leczo , dość pikantne ale niezłe.
A potem ciasto marchewkowe z domieszką murzynka Przyznam że byłam w szoku że wspomniana wcześniej koleżanka (gustująca w raczej tuczących produktach) zjadła z dokładką leczo a z ciasta zostały już wspomnienie.. .Zrobiłam z podwójnej porcji otrąb , zjadłyśmy na pół czyli dzienna dawka zaliczona. Nigdy żadne ciasto mi lepiej nie smakowało, nie pożałowałam aromatu piernikowego i rumowego oraz cynamonu. Wygląda średnio ale w smaku... orgazm podniebienia
bardzo proszę o przepis na leczo i ciasto

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez fasolinno Pokaż wiadomość

napiszcie czy którasna dukanie tak miała że jej się okres zawiesił ? nie mam o ponad 2 mcy, tak wiem do lekarza powinnam iść - racja, już się zarejestrowałam i czekam na wizyte , powiem mu że jestem na białku i niech szuka przyczyny , normalnei macie @ ?
ja @ miałam normalnie , nic mi się nie zmieniło
a może Ty w ciąży jesteś i nie wiesz o tym

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora