Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 23:41   #779
karolina_zb
Zakorzenienie

Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez beforeyou Pokaż wiadomość
Karolina Jak już po imieniu to wolałabym Asia , a tak to tylko Asiu używać nie można bo się wkurzam Kora od drzewa zima idzie więc piesio będzie ze mną w łóżku spać i nóżki ogrzewać Poprzednio miałam Cezara ( szczurka ) i wszyscy się śmiali , że jak mój ojciec dawał mu jeść to był głodny od sałatki cezar
A, to ok Nekro nie będę używać, bo mi się z nekrologiem kojarzy Ja muszę tak po ludzku się zwracać do kogoś
Mój piesio cały rok śpi w łóżku Sam włazi pod kołdrę. A spróbuj go nie wpuścić, to obudzi cały dom
A to Twój szczurek jest w avku?

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Pytam, bo sama byłam na diecie Ważę teraz 56 Tzn, teraz przez jakieś 4 dni jadłam samo niezdrowe żarcie i nieregularnie, znowu kilogram do przodu. Trzeba będzie zrzucić.

Karolina, przyniosłam kaktuski do domu. To znaczy wysłałam po nie Tż, bo deszcz padał, a ja taka wykąpana.
Czego słuchasz?

Szkoda, że nie mogę z Wami dzisiaj poplotkować, bo mam robotę
Mnie tu właśnie Hania kusi kebabem i przez nią jem chipsy Właściwie kilka zjadłam, bo to jednak nie to samo Mam jednak nadzieję, że zrzucone ostatnio kilogramy nie wrócą. Bo ja też schudłam kilka kilogramów Teraz mi spadają spodnie (nawet dresowe) i pasek zapięty na pierwszą dziurkę jest za luźny

Dobrze zrobiłaś, bo jednak jest za zimno No, i ten deszcz mógłby im zaszkodzić. A szkoda kwiatków

Pracę piszesz, czy coś innego?
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora