Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 23:43   #2480
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez sanndras Pokaż wiadomość
Svi, bo taka prawda, przecież dzieciaki tak strasznie szybko rosną, że niektóre ciuszki to na 1 sezon są... szkoda przepłacać, a niekoniecznie te drogie są super
zgadzam się z koleżanką

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
No przejmuje się, już taka jestem że lubie kiedy inni mnie widza dobrze ubrana, moje dzieci też. Za to wstydze się wyjsc z domu nieogarnięta. Jak to mówią: jak cię widzą - tak Cię piszą.
hmm tak się zastanawiam nad tym co piszesz i trochę mnie to przeraża, że uczysz dzieci że strój jest najważniejszy i jak masz lepsze ciuchy to inaczej na Ciebie ludzie patrzą, to jest złe bo potem Twoje dzieci będą tak patrzeć na inne dzieci ...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora