Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-22, 22:41   #2443
telik
Wtajemniczenie

GG do telik
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Telik ale sey sportsmenka z Ciebie wow.

I od razu pytanko. Masz quinnie wózek (czy jak to tam sie pisze), Jasiowi w nim wygodnie? Bo się zastanawiam, czy nie kupić go na wiosnę, ale jakiś taki mały mi się wydaje
on z takich mniejszych i lżejszych jest. Myśle ze jest wygodny bo Jaś sobie nawet drzemie czasami. Ale cieżko mi powiedzieć jak to będzie jak będzie większy. Ale myśle ze powinno być ok.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Hejeczka
Dzięki za inhalatorowe rady Pojechaliśmy do tej apteki w ciemno i było kilka rodzajów, różnych firm, ale babeczka poleciła Philipsa, że niby najlepszy, więc wzięliśmy. Na opakowaniu pisze, że cichy, a jest głośny jak traktor
No ale jaki by nie był, to i tak na nic się zdał Tymek nie pozwolił sobie nic nim zrobić. Dostał autentycznej histerii, ze strachu. Nigdy tak się nie bał, serio Ten dźwięk go przerażał. W końcu tylko takim ustnikiem (nie maseczką) dmuchaliśmy mu w twarz z pewnej odległości - jak go zabawiałam, mąż w okolicy buzi tą rurką mu dmuchał. O maseczce mowy nie było. Może z czasem jakoś da sie przekonać. Ale nie mam pomysłu jak... Bo póki to nie warczy, to się tym bawi i jest ok, czyli nie samego urządzenia się boi. Dopiero ten dźwięk.

Co za tragedia dla tej kobiety i syna A syn ile ma lat? A wiadomo Wam o jakiś poważnych problemach? Czy miał takie?

Myślę, że to zwykły katar, tyle że ścieka do gardła i to przez to. Bo jak mu się uda odkrztusić tę wydzielinę, to na jakiś czas jest ok. W ogóle póki chodzi/siedzi to nie ma problemu. Dopiero na leżąco ta wydzielina widocznie spływa nie tam gdzie trzeba i zaczyna się kaszel. No ale jak tu spać w innej pozycji

[COLOR="Silver"]

Telik, ja Cie kocham!!!!!!!!!!
Ales dzielna, aleś ładna, aleś twarda
Kto to ta dziewczyna z Tobą?
Fajnie że pogoda Wam dopisała, bo u nas lało i ziąb.
Dużo ludzi biegło?
I czemu Pan Telik nie biega?

Tylko ta wydzielina. Nie dławił się tak na poważnie, groźnie, tylko nie mógł się tego pozbyć i pewnie tak się organizm obronił. Teraz też pokasłuje
biedny Tymus
Oby ten katarek przeszedł jak najszybciej
A podajesz mu coś jeszcze
Bo jak chciałam popisikac w nocek Jasiowi Navisinem to tez strach i płacz

Dziewczyna która biegnie ze mną to koleżanka z pracy( przyszła pracować jak ja miałam iść na macierzyński)
Ludzi biegalo ponad 200, byli tez biegacze z Kenii, Etiopii ( mieli oczywiście polowe mojego czasu)
Tz nie lubi biegać
A wiesz jedna para biegła z wózkiem

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
*Tak się moje dziecko obudziło rano- Tarzan normalnie
*Zazdrość o miejcie na fotelu (Ronin niewzruszony)
*I nowa czapeczka
Tarzan