2012-09-23, 00:12
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez magnusia
no i jak tam na nowym miejscu? jak ta przeprowadzka poszła, zapakowałaś się ze wszystkim? 
|
przeprowadzka udana, spakowaliśmy prawie wszystko, tzn. w międzyczasie wychodzą różne pierdołki o których zapomnieliśmy. ale to nic takiego bo do taty wystarczy że skoczymy na pociąg i już u niego jesteśmy. gorzej że chłopaki (tata i TŻ) jak już wpakowywali wszystkie pudła, worki i meble do samochodu zapomnieli o 3 pudłach: ze sztućcami, talerzami i jabłkami na szczęście wczoraj maluch z TŻtem byli u dziadka i zabrali chociaż sztućce talerze dostaliśmy od przyszłego teścia, żeby było na czym jeść jak przyjechał do nas w środę przy okazji poprzestawiali meble z TŻtem - co nam bardzo ułatwiło dalsze rozpakowywanie, bo tuż po przeprowadzce mieliśmy dostęp tylko do sypialni. drugi pokój był zawalony pudłami i nie dało się tam wejść garnuszki i patelnię pożyczyła nam moja mama z tekstem: "tylko uważajcie na nie, bo chcę je dostać w takim samym stanie jak wam pożyczam" 
Cytat:
Napisane przez blair_90
I juz po zakupach. Kupiłam zwykła biała bardotkę w H&M  Wydaje mi sie, że bedzie ok. Ma takie sylikonowe tasmy aby sie leiej trzymała  I powiem Wam, ze dałam za nią 40zl. wiec i cena bardzo niska 
|
brawo! zazdroszczę Ci że możesz sobie w zwykłym sklepie z ciuchami kupować staniki. ja niestety tylko w biusto-sklepach kupuję z moim rozmiarem, więc 150 to jest minimum które zostawiam na biustonosz 
Cytat:
Napisane przez Pradip
Dziękuje  a byliśmy na Teneryfie.
Doczytałam że remont już praktycznie zakończony i juz sie pakujecie 
|
remont już skończony, przeprowadzka też i od wtorku już jesteśmy w nowym mieszkanku. powoli wszystko ogarniamy, tak by chociaż częściowo mieć domek ogarnięty jak w czwartek/piątek goście do nas zjadą 
blair - bardzo ładna fryzurka taki klasyczny koczek chyba sporo włosów masz jesteś z niej zadowolona?
mam nadzieję, że mi wybaczycie że do Was od czwartku nie zajrzałam 
wczoraj dziewczyny zrobiły mi niespodziankę i miałam swój panieński niby się spodziewałam, a niby nie, bo TŻ mi mówił że znajomi do nas przyjeżdżają z winkiem pomóc w rozpakowaniu i przestawianiu mebli, ale z drugiej strony gonił mnie do sprzątania cały dzień... w międzyczasie pojechałam do dentystki - miałam mieć wybielanie, ale stwierdziła że mam taki kamień że musi mi go zdjąć, żeby wybielanie było skuteczne... więc kolejna stówa poszła na dentystę. na szczęście wybielanie kupiłam sobie na gruponie więc nie wyszła z tego fortuna 
wracając do panieńskiego, nie był długi, bo o 22 już byłam w stanie idealnym do snu dziewczyny wymyśliły mi karniaki z tequili - to jedyny mocniejszy alkohol jaki pijam. niestety przez tą dentystkę przez cały dzień zjadłam tylko 1 gruszkę, więc szybko mnie wzięło moja kochana organizatorka musiała szybko do maluszka swojego wracać. no i o tej 22 jak już się zaczęła zbierać na taksówkę przyjechał TŻ z naszym brzdącem niby z resztą dziewczyn miałyśmy do klubu się wybrać, ale mam nadzieję, że się nie pogniewały, bo jak padłam o 22 tak spałam do 12 dzisiaj i o dziwo pierwszy raz w życiu rano bolała mnie głowa po tequili! niemniej jestem zadowolona z wieczorku 
dzisiaj za to miałam mieć farbowanie włosków i make-up próbny, ale dotarliśmy do salonu prawie godzinę później, bo tak się zbierałam jak sójka a do tego znajoma stwierdziła, że jak nie mam dzisiaj panieńskiego to próbny mi zrobi w piątek jak wróci moja psiapsióła ze Stanów i przyjedzie świadkowa (planują mnie gdzieś wyciągnąć i sponiewierać, czego się trochę obawiam, bo to wieczór przed ślubem)
przy okazji się was poradzę wyliczałyśmy dzisiaj ile mnie to wyjdzie w sumie. więc tak: dzisiaj miałam koloryzację+podcinanie końcówek, w piątek mam próbny make-up+próbny fryz+pazury, a w sobotę właściwy make-up i fryz - razem wyszło 5 stów. dużo czy mało waszym zdaniem?
dobra, lecę do Klubu, bo widziałam że sporo tam się dzieje 
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------
EWULA - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze!!! 
|
|
|