Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 00:14   #3498
Milennka03
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
bardzo proszę o przepis na leczo i ciasto

ja @ miałam normalnie , nic mi się nie zmieniło
a może Ty w ciąży jesteś i nie wiesz o tym
co do lecza to totalna improwizacja,tym razem wrzuciłam cebulę , pieczarki i paprykę (czerwoną i bialą)na patelnię (bo jak wspomniałam nie mam dużego gara jeszcze), poddusiłam na wodzie aż wszystko zmięknie , dodaję cycki z kuraka , cukinię i ociupinę podgotowaną fasolkę i wszystko duszę na wodzie.W międzyczasie dodaję przecież pomidorowy lub pomidory świeże bądź z puszki ,dużo słodkiej papryki w proszku ,pieprz sól i tyle.Jak będzie miękkie itp to można wcinać

Co do ciasta marchewkowego to Kruche Ciasteczko mnie zaraziło nim ale nie mam sił się cofać w poszukiwaniach ,ale robiłam mniej więcej z TEGO forum i przepisu,zmieniłam jedynie proporcje bo dodałam 2x więcej otrąb + łyżeczkę kakao oraz aromat rumowy i piernikowy. Na wierzch polewa nutelkowa. Banalne, szybko się piecze i dobrze smakuje

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2012-09-23 o 00:16
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora