2012-09-23, 01:16
|
|
BAN stały
Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: H&M RIVER ISLAND MEXX CONVERSE PANACHE ciuchy buty dodatki *wrzesień*
Cytat:
Napisane przez Alexizz
|
Ona jest spora, ale A4 mieści tak na styk, tzn. trochę by wystawało.
jednak przyznam, że po bliższym przyjrzeniu się stwierdzam, iż spodnie skinny nie są do końca w moim stylu. Może zatem chciałabyś się wymienić: dwie wybrane przez Ciebie bluzeczki/tuniki H&M na polo Nike xs?
---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------
Cytat:
Napisane przez bajeczka_snk
|
Na razie dziękuję. Szukam już bardziej jesiennych rzeczy 
---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Rajni
zrobiłam dodatkowe zdjęcia chusty, jeśli nadal jesteś zainteresowana wymianą to zapraszam do mnie na wątek (zdjęcia w ostatnim poście).
|
Odpisałam w Twoim wątku.
---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ----------
Cytat:
Napisane przez Just:)
Hej, zainteresował mnie wstępnie PANACHE MASQUERADE ESTEPONA 60DD (28DD) - nowy, z metką (oddam tylko za coś extra!). nigdy nie miałam stanika z obwodem 60 i zastanawiam się jak wypada miseczka DD przy takim obwodzie. możesz mi go porownac jak to sie ma do obwodu 65  albo jaki zwykle nosisz rozmiar i czy ten jest na Ciebie dobry  wiem, idiotyczne pytania 
|
Na razie Estepona jest wstrzymana w tym wątku, bowiem możliwe, że pójdzie na innym portalu.
Pozdrawiam.
|
|
|