|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Chcialam nawiazac do 2 spraw poruszanych tutaj
1. MAMAMAGDA twierdzisz tutaj oklamujac inne wizaznki ze sprawa zostala zakończona a Ty uniewinniona- rozmawialam dzis z policjantem-sprawa jest w toku nie zostalas uniewinniona. Prosilam Cie (nie tylko ja) o wstawienie scanu z pisma jakie otrzymalas i od tego czasu cisza...
2. Kari twierdzilas ze jestem agresywna(pewna Wizanka zwróciła Ci uwage ze to wlasnie Twoje posty przejawiaja agresje) a wiec postanowilam tutaj wstawic Twoja odwetowa przekupke jaka mi wsytwailas najlepsze pogrubilam
_Kari_ 2012-09-22, 19:52 Po pierwsze ja wszystko sprawdzam na wadze a nie na oko tak jak ty!!! A machnąć ręką to na twoją głupotę mogę ja! - mogę ci w każdej chwili twoje "cuda" odesłać i się wypchaj i nic mi nie odsyłaj! Nawet jeśli kosmetyku było na 2-3 użycia to wszystko zależy ile kto używa... ja wylewasz pół tuby to się nie dziw!!! (tutaj moja odpowiedz powinno byc 30% podkladu o gramaturze 50g a bylo puste pudelko ktore po rozcienciu kiedy wiedzialam ze nie zgadza sie na odmianke otworzylam a w srodku byly tylko zabrudzone scianki) Wszechwiedząca nauczycielka która uważa że ma świętą i absolutną rację !! Żal i żenada!! Skoro wszyscy są dla ciebie złodziejami i oszustami to się nie pchaj na wymianki!! I zacznij od siebie, bo wiele osób ma podobne zdanie - szukasz dziury tam gdzie jej nie ma, o czym świadczy twój własny wcześniejszy wątkek!! Wymianki powinny być przyjemnością oddania czegoś co niekoniecznie nam podpasowało albo się znudziło a nie szukaniem "debili" do pouczania!! A odmiana jest obowiązkowa tylko jeśli opis nie był dokładny - mój był najdokładniejszy jaki kiedykolwiek na wymiankach widziałaś, mam foty a twoja ocena na oko nie jest miarodajna!! W 10000% zasłużyłaś na NEGATYWA ... teraz szukaj mnie w necie żeby zadzwonić i poskarżyć się w szkole moich dzieci, albo od razu lec na policję!!! NIE POLECAM!!! U mnie lista ignorów!! Nie podnosze tego tematu zeby podniesc ferment moje imie zostalo mocno nadszarpniete przez te 2 osoby (ktore tak namietnie pisza do siebie PW ze przypadkiem jedno az trafilo ((zle wyslane)) do mnie ;-/
LINK https://wizaz.pl/forum/itrader_detai...85467&u=793423
Wymianke z Karii uwazam za zakonczona jesli odesle mi moje kosmetyki tak jak pisalam bedzie mi bardzo milo bo niestety jestem na nich 120zl stratna i tyle
Mam nadzieje ze moderator zainterweniuje w sprawie przekupki i jej formy a Zlosliwiec ja anuluje o co juz poprosilam
Nie wymieniam sie juz na wizazu koncze tylko te rozpoczte wymianki bo czuje sie strasznie urazona i jest mi najnormalniej przykro ze ktos robi ze mnie oszusta skoro sama jestem poszkodowana...
Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-09-23 o 00:33
|