Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 00:28   #791
Mahdab
Zakorzenienie

Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez MissYouParadise Pokaż wiadomość
Mówisz?
No pewnie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Miejmy nadzieję, że jednak tylko ta wiedza się zakurzyła i szybko sobie wszystko przypomnisz
No, to jak tż może dokończyć, to niech dokończy Ty będziesz miała czas na testy

Ja jestem od Ciebie niższa I chuda nie jestem, bo u mnie w rodzinie kobiety nie należą do chudzielców. No, ale za grubą się nie uważam, bo noszę ubrania 38/40. Mój tż mówi, że jestem odpowiednia i dobrze wyglądam, więc się nie martwię

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

W mojej kamienicy jedna taka pracuje Zawsze, jak ją widzę, to uśmiecham się pod nosem

Magda, czego my się tu dowiadujemy

Mój lubi śnieg jeść Ale biegać po nim nie lubi. A jak pada śnieg lub deszcz, to ciężko go na dwór zabrać, bo on nie lubi i ucieka do domu
No różnie to jest, jeszcze nie wszystkie zdaję.

Właściwie to musi dokończyć, bo to i jego praca Ja swoją część wykonałam sumiennie i nie było zbyt wiele zastrzeżeń.

W mojej rodzinie kobiety mają brzuchy To jest tragedia, bo bym wolała już tyć w biodrach i udach. Rozmiar 38/40 jest okej przy normalnej budowie Ja wyglądałam w rozmiarze 40 tragicznie, brzuch, straszne boczki, okrągła twarz, ręce takie napuchnięte. A zostały szczupłe łydki W sklepach ubrania żadne nie pasowały, bo byłam nieproporcjonalna. Jak taka zaniedbana kobieta wyglądałam. Jestem przystosowana jednak do mniejszego rozmiaru. Teraz jest ok, jak nabiorę siły psychicznej i będę miała czas na sporty to jeszcze zrzucę parę kilo.

A myślałaś, że dlaczego muszę mieć bardzo ciemny podkład, zapomniałam dodać, że w odcieniu oranż

Mój tż lubi szczupłe dziewczyny, nawet bardzo, gdy się poznaliśmy ważyłam 52 kg.

Edytowane przez Mahdab
Czas edycji: 2012-09-23 o 00:31
Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora