Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 00:51   #792
karolina_zb
Zakorzenienie

Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Właściwie to musi dokończyć, bo to i jego praca Ja swoją część wykonałam sumiennie i nie było zbyt wiele zastrzeżeń.

W mojej rodzinie kobiety mają brzuchy To jest tragedia, bo bym wolała już tyć w biodrach i udach. Rozmiar 38/40 jest okej przy normalnej budowie Ja wyglądałam w rozmiarze 40 tragicznie, brzuch, straszne boczki, okrągła twarz, ręce takie napuchnięte. A zostały szczupłe łydki W sklepach ubrania żadne nie pasowały, bo byłam nieproporcjonalna. Jak taka zaniedbana kobieta wyglądałam. Jestem przystosowana jednak do mniejszego rozmiaru. Teraz jest ok, jak nabiorę siły psychicznej i będę miała czas na sporty to jeszcze zrzucę parę kilo.

A myślałaś, że dlaczego muszę mieć bardzo ciemny podkład, zapomniałam dodać, że w odcieniu oranż

Mój tż lubi szczupłe dziewczyny, nawet bardzo, gdy się poznaliśmy ważyłam 52 kg.
No, to musi napisać

Właśnie w mojej rodzinie mają szerokie biodra, duże biusty i pupy No, i ja mam to samo. Ale ja odkąd pamiętam, to miałam rozmiar 38 Przytyłam, gdy zaczęłam brać tabletki, więc sądzę, że po odstawieniu szybko bym to zrzuciła Chcę jednak nadal unikać fast foodów i zacząć jeździć na rowerku, bo gdybym schudła jeszcze parę kilo to byłoby bosko

No, prawda, zapomniałam Przecież z Ciebie totalna solara

Mój tż lubi z dużym tyłkiem i cycochami A sam jest chudy, jak patyk
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora