|
Dot.: Brak efektów ćwiczeń... ;(
jogurty owocowe to cukier i węglowodany, zastąp je naturalnym
u mnie w domu też się jada typową polską kuchnię, ja natomiast gotuję sama dla siebie, gotowane piersi z kurczaka, stejki wołowe i cielęce, łosoś pieczony, do tego jakieś warzywka i ryż brązowy albo kasza - to sa proste dania które również możesz przyrządzić sama, na śniadanie kanapki z ciemnym chlebem albo owsianka, takie jedzenie możesz nawet zapakować i wziaść ze sobą do szkoły pokroić mięso w małe kawałki zmieszać z ryżem i warzywami na zimno też smakuje, albo jak nie zdążysz sobie przygotować to bułeczka + kefirek, na przekąskę możesz sobie zapakować ser biały z niewielką ilością cukru, jakąś sałatkę lub jajka gotowane
i niech cię nie obchodzą głupie spojrzenia ludzi, ja pracowałam na stoisku w galerii handlowej i wcinałam jedzonko z pudełek i miałam gdzieś że ludzie się gapią, a dziewczyny które ze mną pracowały opychały się macdonaldsem i tylko komentowały że ja tyle jem a jestem taka szczupła
a węgle to się je na śniadanie i w ciągu dnia, na wieczór białko, kolacja 1h przed snem
włosomaniaczka 11.2009
nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Edytowane przez Paulinka675
Czas edycji: 2012-09-23 o 01:25
|