2012-09-23, 01:20
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez jojla
Fajnie, że przeprowadzka udana  i wypad z dziewczynami też 
Co do kosztów to ja płacę 160zł za próbną fryzurę + ślubną, 100zł za makijaż próbny i ślubny, pazury zależy jak robisz ja liczę, że za french na moich naturalnych wyjdzie jakieś 70zł to wychodzi 330zł, jak doliczyć do tego koloryzację to mogłoby wyjść coś koło 500zł więc myslę, że cena ok
Niedawno wróciłam z mojego panieńskiego - było fajnie bo kameralnie tak jak chciałam. Trochę mi przykro bo dotarły tylko 3 osoby  ale świadkowa wysłała dziewczynom maila dopiero w piątek więc nie dziwię się, że frekwencja była poniżej 50%... Ważne, że było miło, dostałam od dziewczyn śliczną koszulkę nocną 
|
u mnie były 4 osoby, ale uważam, że te najbardziej wartościowe i wcale nie żałuję że nigdzie nie wyszłyśmy w końcu na tańcowanie 
najważniejsze byś była zadowolona z tego co Ci przygotowały 
u mnie wychodzi szczegółowo tak: koloryzacja- 170, fryz próbny+właściwy- 130, makeup próbny+właściwy- 140, pazury- 60 (nie pamiętam tylko czy ustaliłam że będzie zwykły lakier czy hybryda... ale zdaje mi się że hybryda).
---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ----------
mój TŻ od 17:30 jest na kawalerskim i jeszcze nie wrócił mam nadzieję, że go za bardzo nie sponiewierają chłopaki, bo biedactwo tak jak ja wczoraj w ciągu dnia niewiele jadło. a jak wiadomo alkohol na pusty żołądek nie jest za dobry. siedziałam i czekałam, ale chyba pójdę już spać
|
|
|