2012-09-23, 06:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
Morning dziewczynki.
Jest mi smutno - tż właśnie wyruszył do Polski na kilka dni (na pogrzeb).. ja wiem, że to tylko kilka dni i szybko zleci, ale na nastrój nic nie mogę poradzić. Miałam go odwieźć na lotnisko, ale koniec końców on stwierdził, że już nie powinnam sama jeździć w dłuższe trasy. No to siedzę w domu.. i jakoś tak zimno, cicho.. 
Trzymam kciuki za Madzię i Weronikę.
Muminku - ściskam mocno i trzymam kciuki za Laurę. Niech walczy dzielnie.
Dekajka - rozumiem co chciałaś powiedzieć.. nie smuć się.. będzie inaczej, ale też będzie pięknie
Pokrzywka - trzeba było się wkręcić na imprezę 
Cytat:
Napisane przez Neipys
Hej! własnie wygrałam aukcje na all ale cena minimalna nie została osiągnięta. Co teraz (pierwszy raz licytuje, zawsze brałam kup teraz).
Czy sprzedajacy skontaktuje sie mailowo ze mna, czy mam czekac na ponowne wystawienie przedmiotu czy moze (chyba nie?) wpłacac kasę na konto?
|
Już dawno nie bawiłam się na allegro, ale skoro cena minimalna nie została osiągnięta to jakby przedmiot nie został sprzedany, więc nic nie wpłacaj i poczekaj aż znów wystawi. Swoją drogą nie wiem czemu ludzie bawią się w te ceny minimalne.. ja tam wystawiam za ile chcę sprzedać - albo licytacja z opcją kup teraz.
|
|