2012-09-23, 06:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez Neave
przy okazji się was poradzę  wyliczałyśmy dzisiaj ile mnie to wyjdzie w sumie. więc tak: dzisiaj miałam koloryzację+podcinanie końcówek, w piątek mam próbny make-up+próbny fryz+pazury, a w sobotę właściwy make-up i fryz - razem wyszło 5 stów. dużo czy mało waszym zdaniem?
|
super, że przeprowadzka gładko poszła fajnie, że panieński się udał- nie musi całą noc trwać przecież można i do 22 ważne żeby wesoło bylo 
o do kosztów- myślę, że to dobra cena 500 zł za tyle rzeczy, ja płaciłam za to wszystko razem co wymieniłaś coś ok 700 zł więc 500 zł to dobra kwota 
---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
Magnusia - nawet nie wiedziałam, że istnieje takie dziadostwo, próbuj to prać może vanishem potraktuj jeśli możesz stosować na tą tkaninę...
|
nie zlazło vanishem.... no nic będę próbować a wczoraj poszłam i kupiłam inną bluzkę i jeszcze sweterki dwa więc miałam zakupki 
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------
Cytat:
Napisane przez jojla
Niedawno wróciłam z mojego panieńskiego - było fajnie bo kameralnie tak jak chciałam. Trochę mi przykro bo dotarły tylko 3 osoby  ale świadkowa wysłała dziewczynom maila dopiero w piątek więc nie dziwię się, że frekwencja była poniżej 50%... Ważne, że było miło, dostałam od dziewczyn śliczną koszulkę nocną 
|
pokazuj koszulkę 
---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------
lecę się szykować bo na chrzciny dzis jedziemy musze fryza zrobić, pazury pomalować- oj zejdzie się trochę
|