Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 07:59   #2776
201612231846
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Wczoraj poznałam TŻ z moim szefem. Ależ się zaczęli dogadywać . Rozmawiali i rozmawiali. Poszliśmy we 3 na piwko. I nareszcie od 2 lat udało nam się z TŻ wypić tyle samo piwa . Przegadaliśmy 2h z moim szefem. Najlepsze było to ,że TŻ mówi tak: ,,Szkoda ,że już musiał pojechać. Ale widać ,że gromadzisz wartościowych ludzi w swoim otoczeniu''. Jeszcze pytał kiedy się z nim spotkamy po raz drugi .

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Ja muszę dziś ruszyć dupkę do chemii i angielskiego
Przy nadrabianiu przeczytałam muszę umyć dupkę

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Ooo, to super Co zamierzasz kupić?
Ja też miałam coś z nadgarstkiem na początku wakacji. Nawet wody nie mogłam odkręcić I też nie wiedziałam ani jak to się stało, ani kiedy przestało boleć

Ja jadę do Stolicy już od 6 się szykuje
Co będziesz tam robiła?

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Ech choróbsko i mnie dopada. Chyba się wczoraj przeziębiłam ,bo padało. My staliśmy na zewnątrz ,bo mój szef zamiast na przystanku dalej wysiadł na wcześniejszym. A mieszkam 3km dalej . Ale poszliśmy z TŻ na autobus w 1 stronę. Natomiast w drugą wróciliśmy na pieszo. Nie ma to jak romantyczny spacer

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Ależ jestem głodna . Zjadłam przed chwilą 370g jogurtu truskawkowego gratka i nadal jestem głodna. W ogóle po raz pierwszy od miesiąca nie jem śniadania na ciepło .
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora