Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 07:40   #2469
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Hej
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36693809]Tak, Paniczko, leżę pod kocem i stękam, jak gorączka nie chce zejść, jak schodzi, to jest takie błogie ciepełko....
Póki co jest OK, ale pewnie za chwilę tabletki przestaną działać.
Nie umieram, jak każdy facet przy katarze, ale miło nie jest.

No i przypominam sobie, jak leżałam w ciąży (musiałam duuużo leżeć), ech jak ja bym sobie życzyła ciąży bezproblemowej...

Kot śpi ze mną, kładzie głowę na mojej ręce On jest przesłodki.

Ja już chcę być zdrowa :/ Tyle do zrobienia...[/QUOTE]
Leż i sie wygrzewaj
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
jesteśmy już w domu. ślub był o 15, więc i tak długo posiedzieliśmy jak na obecną sytuację. tyłek zaczynał mi przyrastać do krzesła bo jedyne spacery to te do wc były. trochę się pośmialiśmy, w sumie fajnie było, ale tak bym potańczyła... najgorsze było informowanie rodziny o ciąży, właśnie teraz, kiedy nie jest dobrze, wszyscy gratulują a mi głupio, bo akurat teraz wolałabym nie mówić. o tym, jak jest na prawdę nie mówiliśmy bo i po co. dziś już leżymy, przynajmniej przez najbliższe 12-13 godzin, jutro obiad poprawinowy, i leżenia ciąg dalszy.
Dobrze ze wszystko ok

My wczoraj byliśmy na tym piwku a potem poszliśmy na pizze.Chyba sie zatrułam nią bo od wczoraj umieram na ból brzucha

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
monia- fajnie, że byliście chociaż na chwilkę
a teraz odpoczywanko i oszczędny tryb życia

Tz-et zrobił nam niespodziankę i przyjechał na chwilę wieczorem
pojechał oczywiście z powrotem...zdążyliśmy chwilę porozmawiać o tym co któremu na sercu leży....
jutro wybieramy się do Kalwarii Zebrzydowskiej
Dobrze że sobie wyjaśniliście

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora