Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 08:48   #2510
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Nie, nie znam
Cytat:
Napisane przez iwoona Pokaż wiadomość
dobree

Maya to o czym piszesz, pewnie dużo dzieci tak ma, sama marzyłam o oryginalnych adkach w podstawówce
ale z wypowiedzi Gmory nie można wywnioskować że jej dziecko chciało tylko ona, dziecku się kurtka nawet nie podobała ale ona zaspokoiła swoją wizję wyglądu rodziny.
No i własnie nie rozumiem takiego podejścia, ubierania dziecka na siłe żeby wyglądało bogato...
Z drugiej strony jesli kogoś stać to czemu nie, tyle tylko że bez sensu później opowiadać że się kupiło kurtke za tyle kasy a dziecko wybrzydza

no tak, może faktycznie o to chodzi, nie wiem, ja tam oryginalnych rzeczy nie kupię - a raczej takich z metką nike, adidasa itp itd bo mi się nie podobają.
Cytat:
Napisane przez Choco_ Pokaż wiadomość
Pamietacie jak Wam pisalam, ze poprosilam kolege, zeby ze mna poszedl na wesele i sie zgodzil? No, to mam po partnerze
Nie ma koles garnituru Nie ma od kogo pozyczyc a cytuję"na nieswoje wesele to nie bede kupowal no nie? " nie no pewnie, nie kupuj - na obrone pozyczyl sie okazalo na chrzciny tez, ale teraz sie juz nie miesci w te pozyczane i skumajcie ze 2 tygodnie przed weselem mnie wyrąbał a był moja jedyna opcją

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

nie chce isc samaaaaaaa
wtf?!...
Cytat:
Napisane przez iloveacneshoes Pokaż wiadomość
nie wierze
Cytat:
Napisane przez MalaMalaMi Pokaż wiadomość
No ładnie
Ja żartowałam, a tu taka niespodzianka.
Chociaż w sumie to jest 60 postów miesięcznie.
Chyba napiszę na dobranoc, "hej, podczytuję Was od dawna, postanowiłam do Was dołączyć DOBRANOC"
ahahahahahahhahahaha:coje st:

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora