Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki vol. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-23, 08:18   #4798
funk_you
Wtajemniczenie

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki vol. 2

Cytat:
Napisane przez Miss Puppet Pokaż wiadomość
cytacik z bloga Kamy (z 1. posta):
"Przestałam kupować w ciucholandach. Wszechobecny trend z innych blogów spowodował że ceny wzrosły niemiłosiernie, rzeczy są bardzo marnej jakości, nie są ciekawe. Dziewczyny przestały wyglądać dobrze, dla mnie teraz są przebrane, możliwe że i ja kiedyś tak wyglądałam. Przestałam również kupować w małych sklepikach, no niestety jakość do ceny nie jest równomierna. Dla mnie ta jakość ma teraz bardzo duże znaczenie. Nie chcę mieć 10 różnych torebek, a każda od czapy. Kupiłam jedną porządną czarną klasyczną skórzaną za ponad 130 zł i ona mi wystarczy, bo jest uniwersalna i pasuje do wszystkiego. Choć nie rezygnuję z nowych nabytków całkowicie. Większość swoich zakupów(nie są one duże) robię przez internet , mam możliwość kilkakrotnego zastanowienia się nad daną rzeczą, nikt mnie nie pospiesza, nikt mi nie mówi jak mi w tym ślicznie (abym tylko to kupiła), nikt mi nie truje tkliwych bajeczek jaka to wielka promocja i już później tego nie dostanę. Nie, to ja sama decyduję, czy chcę to mieć, czy mi to będzie pasować, czy mam z czym i jak to nosić. Na spokojnie, bez stresu. I ceny są o wiele wiele niższe, nawet licząc koszt z przesyłką. Czasami jeżdżę do krakowskiej Bonarki lub rzeszowkiego Millenium, ale to bardziej za jedną konkretną rzeczą której akurat potrzebuję albo gdy wiem że są przeceny i to pobudka zwana ciekawością mną kieruje.
Mój styl się uspokoił, nie zrezygnowałam z dużej biżuterii czy mocnych kolorów, ale teraz inaczej to łączę. Wystarczy mi 1-2 mocne akcenty. A reszta spokojna, stonowana."

.................... chyba o tym zapomniała
Po prostu rozdwojenie jaźni Skoro Kama kilkakrotnie myśli nad jedną rzeczą, a mam wrażenie że robi zakupy w internecie pasjami to musi strasznie dużo myśleć
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora