Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 08:30   #2782
ulalalaala
Raczkowanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Cześć Dziewczyny jaka u Was pogoda? u mnie słoneczko, ale niestety dość mocny wiatr i nawet na spacer nie chce się iść

Cytat:
Napisane przez Little Katie Pokaż wiadomość
a ze spray'a?? hehe
też bym mogła ale jak nikt nie patrzy

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Czeeesć, nie mogę się jakoś wbić w dyskusję, grypa mnie rozłożyła Poza tym miałam dziś wizytę teściów na obiedzie więc też się trochę nagotowałam. I dostałam od nich pióro i długopis Parkera za zdany egzamin jakie to miłe z ich strony, całe życie z długopisem za 20 gr a tu takie coś Nawet takie etui jest żeby sobie nosić w torebce jak mini piórnik
fajny prezent słyszałam że długopisy są bardzo dobre, zresztą pióra tym bardziej ja dostałam kiedyś kulkowe i uwielbiam nim pisać, tylko ma jedną wadę - wkład szybko się kończy, a kilka pierwszych wkładów kupiłam wadliwych i mi wysychały

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Moja lista rzeczy do zrobienia na weekend się skutecznie zmniejsza Powiem wam że odkąd piszę sobie te karteczki co mam zrobić to dużo lepiej mi się funkcjonuje w tygodniu i przynajmniej nie latam od miejsca do miejsca nie wiedząc za co się jeszcze zabrać.
to jest dobry pomysł ja często pisze w kalendarzyku.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Moja szczurunia Trochę jeszcze dzika, ale robi postępy, po pokoju już śmiga Nie gryzie w ogóle, ale jeszcze boi się ręki

Na drugim zdjęciu puszcza do Was oko
Miki!!!!! piękna A powiedz mi, czy szczury mają nocny tryb życia? Bo czytałam w internecie i same sprzeczne informacje i nie wiem w co mam wierzyć.

Bardzo chce mieć świnkę morską, ale dla niej potrzebna duża klatka, a w mieszkaniu studenckim nie ma gdzie postawić jak kiedyś się dorobię własnego mieszkanka, to na pewno będę miała świniaczka

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

ulalalaala jest offline Zgłoś do moderatora