2012-09-23, 08:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d
Cześć Dziewczyny jaka u Was pogoda? u mnie słoneczko, ale niestety dość mocny wiatr i nawet na spacer nie chce się iść 
Cytat:
Napisane przez Little Katie
a ze spray'a??  hehe 
|
też bym mogła ale jak nikt nie patrzy 
Cytat:
Napisane przez Maryha_ah
Czeeesć, nie mogę się jakoś wbić w dyskusję, grypa mnie rozłożyła  Poza tym miałam dziś wizytę teściów na obiedzie więc też się trochę nagotowałam. I dostałam od nich pióro i długopis Parkera za zdany egzamin  jakie to miłe z ich strony, całe życie z długopisem za 20 gr a tu takie coś  Nawet takie etui jest żeby sobie nosić w torebce jak mini piórnik 
|
fajny prezent słyszałam że długopisy są bardzo dobre, zresztą pióra tym bardziej ja dostałam kiedyś kulkowe i uwielbiam nim pisać, tylko ma jedną wadę - wkład szybko się kończy, a kilka pierwszych wkładów kupiłam wadliwych i mi wysychały
Cytat:
Napisane przez Magdzia94
Moja lista rzeczy do zrobienia na weekend się skutecznie zmniejsza  Powiem wam że odkąd piszę sobie te karteczki co mam zrobić to dużo lepiej mi się funkcjonuje w tygodniu i przynajmniej nie latam od miejsca do miejsca nie wiedząc za co się jeszcze zabrać.
|
to jest dobry pomysł ja często pisze w kalendarzyku.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Moja szczurunia  Trochę jeszcze dzika, ale robi postępy, po pokoju już śmiga  Nie gryzie w ogóle, ale jeszcze boi się ręki
Na drugim zdjęciu puszcza do Was oko 
|
Miki!!!!! piękna    A powiedz mi, czy szczury mają nocny tryb życia? Bo czytałam w internecie i same sprzeczne informacje i nie wiem w co mam wierzyć.
Bardzo chce mieć świnkę morską, ale dla niej potrzebna duża klatka, a w mieszkaniu studenckim nie ma gdzie postawić jak kiedyś się dorobię własnego mieszkanka, to na pewno będę miała świniaczka
|